Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek 12. osztályban...

Szerintetek 12. osztályban lehet éktalpú cipőket hordani? Ti hordtok\hordtatok?

Figyelt kérdés
Nyilván nem tiltja senki, de másokon eddig nem nagyon láttam. Télen többen is hordanak magassarkú csizmát, de tavasszal, ősszel a többség lapos talpú cipőkben, sportcipőben vagy valamilyen fél cipőben, slip on-ban jár. Én általában balerinát szoktam hordani mert az jobban passzol hozzám és a ruháimhoz mert csinosabb, de azért mégsem túl elegáns és kényelmes is. Viszont hiába próbálok jó minőségűeket venni, ezek nem a legtartósabb cipők és szerintem kisebb is belőlük a választék, így nem mindig találok olyat, amilyenre szükségem lenne. Ezek a standard fekete, sötétkék, piros színek mindig kaphatóak, de a többi színnel vagy esetleg mintákkal már ritkábban találkozni illetve sokszor az én ízlésemnek túl csicsásak mert telerakják őket kis virággal, kis masnival, kis kövecskékkel... Van 1-2 telitalpú cipőm is, de eddig csak kb. 3x voltak rajtam mert nem tudtam őket hova felvenni. Az iskolába eddig nem mertem máshova pedig nem igazán járok. Szerintetek iskolába fel lehet venni vagy túlzás? Valamint ha valaki esetleg tudja, hogy hol (üzlet, webshop) lehet találni balerinákat nagyobb választékban, akkor az kérem írja meg.
2016. aug. 17. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodtan felveheted, csak lehetőleg hozzá illő darabokkal. Ezt azért írom, mert nem egyszer láttam már, hogy magassarkúhoz mackónadrágot húzott a csaj (trapézszárút és passzosat is láttam már vele) vagy nem hozzáillő felsőt, pl egy kapucnis pulcsit.
2016. aug. 17. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:
18 ev korul lehetsz ezek szerint, nyugodtan,ha te azt szeretned. (Szemely szerint nekem nem tetszenek a telitalpu cipok, egy pata jut rola eszembe, de lelked rajta.) Tobbiek azert nem hordanak ilyet, mert kenyelmetlen, nem praktikus a suliba/utcara. Legalabbis en igy gondolom. Trappolni a buszhoz, le fol maszkalni a lepcson stb stb nem annyira kellemes ezekben.
2016. aug. 17. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!