Milyen cipőt vegyek?
Figyelt kérdés
Kicsit elegánsabban szeretnék öltözködni a mindennapokban, suliban, és nem tudom, hogy milyen cipőt vegyek.
Ilyen nadrágjaim vannak ( [link] ), sötétkék és bézs színekben, illetve sötétebb farmerek és szintén sötétkék, elegánsabb nadrág (még nem öltöny). Ezek alkotják a ruhatáram nadrág részlegét.
Ehhez ingeket szeretnék hordani. Milyen színű, fazonú cipőt ajánlotok ehhez, mi illik?
(18/f)
2016. aug. 17. 12:17
1/3 anonim válasza:
Airmax :D
Bemesz egy cipoboltba es felprobalsz hozza tobb felet es megnezed melyikkel tetszik..
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Szerintem egy fekete rövidszárú Converse, illetve egy fekete Vans Old Skool passzolna, vagyis nekem ez tetszene egy fiún, így. Airmax-et semmiképpen se!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!