Milyen cipőt vegyek ehhez a szetthez?
Figyelt kérdés
Régebben vintage cuccokat hordtam, de meguntam és egyébként is lehipstereztek (bár engem nem izgat). Minimalista irányba váltok. Van 4 ugyanolyan fekete skinny farmerem, 7 fehér pólóm, fekete zokniaim, plusz fejete alsóm. Ehhez veszek fel egy széles gyapjúkalapot és kerek vintage fekete napszemüveget. Azon filózok, hogy milyen cipő kéne. Mindenképp fiatalos, elegáns de még is sportos feketefehér cipőt szeretnék. A vans és adidas termékei tetszenek. 17/F, 185cm magas vagyok, viszonylag vékony.2016. aug. 6. 18:38
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Egyszerű tornacipő. Az eléggé minimal.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
utolsó pedig, nem a ruha teszi az embert, de számomra fontos.
2016. aug. 7. 16:07
5/5 anonim válasza:
Szia, szerintem ez a cipő menne hozzá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!