Pasi meretben az XXL mennyire felel meg a 36 os méretnek?
Nem tudom eldönteni hogy a barátnőm szobájában a fia cuccai vannak utazótáskában vagy egy másik pasié?
Nála lakom beleneztem a taskaba és XXL meretű rövidnadrágot talaltam benne, a fia szobájában amit megnéztem az 36os meretü. Igaz volt zacskóban vizes fürdőszivacs is
Az XXL kb. 42-44-es méret.
Nézd meg, hogy a táskában van-e még több XXL-es méret, ha igen, akkor lehet okod panaszkodni. De tudod, a számozás mindenütt más szokott lenni - üzlettől és márkától függően, mert valamiért ezzel is akarnak csalni egy kicsit. :D
Szemre nézd inkább, mert ahogy az előző írta, nem mindenhol stimmel a számozás. Nekem egyszerre voltak pl. S-es és XL-es ruháim a cìmkéjük szerint, holott éppen 38-asnak megfelelő méreteim voltak.
Lehet a fiáé is, de származhat bárhonnan az a bőröndnyi ruha. Pl. sógornőm rendszeresen üzletel, csereberél ruhákkal olyan ismerőseivel, akik azon a településen vagy közelében élnek, ahol anyukámék. És néha ott figyel a szüleimnél egy halom ruha, hogy ne kelljen külön ezért utazniuk. De ez csak egy példa, nem hiszem, hogy nálatok ez a helyzet, de simán gondolhatsz ilyen egyszerű dolgokra.
Páromnak vettünk 3 pólót, van benne M-es és XL-es is, és mindhárom kb. ugyanakkora.
Nekem is van XXL-es férfi pólóm, abban alszok, én azt szeretem. Ahhoz más nem is nyúlhat. :)
Ha szeretője lenne, akkor nem hagyná elől, megnyugodhatsz.
Az is lehet, hogy fia szekrényében is van még pár kinőtt darab. Igaz, az enyém még csak kiskamasz, de a kedvenc pólóit képes dugdosni hátul a szekrényben, nehogy kidobjam, pedig már a köldöke is kilátszik belőle, de "anya, ez még jó rám".
Itt egy viszonylag normális FÉRfi mérettáblázat:
A 36-os méret férfiben lehet FARMER méretezés is, ami teljesen más, mint a konfekció.
Az XXL méret azért a legnagyobbak egyike- kérdés, hogy a fiú egyébként tényleg EXTRA nagy ruhákat hord-e (az XXL ezt jelenti), de ahogy láthatod a linkelt táblából, a 36-os farmerszámozású nadrág is kb. L-es méret (és simán lehet márkafüggő, hogy a száámozás mekkora centimétereket takar).
Aki szerint a 42-44 az XXL méret, az nagyon el van tévedve, még női konfekcióban sem, férfiben pedig direkt az S méret a felsőkben is.
Mielőtt azért a ruha alapján kombinálni kezdenél, kérdezz rá: lehet, hogy fuvarozta egy kollegáját és bent maradt a kocsiban a táskája, vagy valaki megkérte, hogy vigyen el x dolgot valakinek/valahová (pl. adományba, edzésre stb.), esetleg találta a táskát, vagy épp a fiának a haverja vágta le nálunk edzés után, iskolából jövet stb.- én ilyenekből nem kapnék automatikusan vérszemet :)
...kérdezni mindig szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!