A férfiaknak az ilyesmi ruhák tényleg nem tetszenek?
A mostani divatban nagyon sok virág mintás meg kicsit ilyen vintage stílusú cucc van és azt vettem észre, hogy nagyon nehéz olyasmit találni ami nem ilyen. pl egyberészes nyáriasabb ruhát keresek már magamnak hónapok óta, de csak ilyen mintákkal találkozom. A párom szerint viszont ezek szörnyűek olyan öregesek és mindegyik úgy néz ki mintha otthonka lenne( a mintáját tekintve) A többi férfi is így vélekedik ezekről a fajta ruhákról?
Segítségképp: [link] ilyesmikre gondoltam.
Nagymamás,és semmi szexy nincsen benne.
Legalábbis nekem nem jön be.
Öreges nagyon,ha jó alakod van ideje megbarátkozz a miniszoknyával és a feszes dekoltált felsőkkel.
Vannak akiknek tetszik ez a cuki stílus, a párod meg nem véletlenül a párod. Gondolom a stílusod is közel áll hozzá, nem csak a meztelen külsőd.
Nekem sem a világom ez a vintage mánia, akik ismernek nagyon meglepődnének, ha ilyesmiben jelennék meg valahol.
Engem nagyon vonzanak az ilyen stílusú lányok, csak eddig még nem találkoztam eggyel sem, sajnos. :(
Szerintem ez nagyon egyedi és nőies viselet. Különben is nem szexinek kell lennie egy lánynak, hanem kellemesnek, bájosnak legalábbis az én felfogásom szerint. Szóval bátran viselj ilyen ruhákat, ha hozzád is közel áll ez a stílus! :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!