Mi ez a nagy converse mánia?
Kérdező! Neked volt már converse cipőd? meg kínai? már az összehasonlítás miatt.
Nekem volt kínaiból 1500 Ft-ért tornacipőm, 2 hét alatt kettétörött, pedig lány vagyok, szóval nem focizok meg ilyesmi benne.
Nem állítom hogy annyira jó a Converse, de azért előtte jár jóval a kínaisoknak. Nekem volt rengeteg tornacipőm kínaiból, deichmannból amikor még rokker :D voltam. Nem voltak ugyanilyen tartósak. Bár lehet, hogy én fogtam ki rosszat, a Converse-ből meg túl jót.
Téged miért zavar, ha valaki megveszi? Szóltak már le azért mert neked nincs? Ha nem, akkor meg miért vagy felháborodva?
Ez a Converse cipő is olyan, mint a mobiltelefonok. Volt egyszer egy tök jó telefonom, meg a barátnőmnek is ugyanolyan. Nekem 1 év alatt tönkrement, a barátnőmnek évek óta működik. Pedig ugyanaz. Hidd el, van olyan, akinek 4-5 évig teljesen szalonképes a converse cipője. Most gondolj bele, hány kínait kellene annyi idő alatt vennie...
pff az viszont már szánalmas,hogy azért lenéznek mert nincs.. nekem mondjuk 1 cipőm sem bírja évekig,max fél-1 évet bírnak a Nike-k..de Convi cipőm még nem volt,de táskám az van,kb 1 hónapos,és már kicsit lestrapáltan néz ki,mondjuk nem vigyázuk úgy rá mint a szemem fényére,de akkoris..=D
Vivienne
Hát én Nike meg Adidas mániás vagyok,de nem járok olyan cipőbe,mert sajnálom hordani.Nem vagyok egyszerű eset...
De nekem a 700 Ft-os én elejére tesizni vett cipőm(hosszúszárú)rohad a lábamon,nap mint nap és semmi baja.Mert nem hordtam tesizni és most meg hordom suliba.Ennyi.És bár lány vok,azért focizok meg minden és jó.Szal ezt cipője válogatja.
uh.
Azt hiszed lenéznek mert nincs conversed? Ami nem igaz mert te nézed le őket azért, mert egy márka hívei.
A converse egy méltán híres márka. Nehezen tornászta fel magát, nem pedig most, hogy a tinik rászálltak.
A felépítése sokban különbözik a 300ft-s szartól és határozottan tudatlan az, aki ezt nem ismeri be.
A converse egy stílus, és aki azt hordja, annak fontos a külső.
Ez persze nem azt jelenti hogy a nike vagy bármelyik másik márka színvonala rosszabb lenne. Azok is biztosan jók. De téged biztosan nem érdekel a divat, és annak szabályai, minthogy a szandálhoz nem veszünk fel zoknit és ennek kivételei, stb...
És ha még most is magasztalod a Nike-t és a Converse "mániákusokat" lenézed, akkor tudd, hogy a Converse a Nike leányvállalata.
Ui: pillants bele: [link]
Én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!