Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a nagy converse mánia?

Mi ez a nagy converse mánia?

Figyelt kérdés
Mért adnak ki 15-20ezret egy UGYAN OLYAN cipőért, mint amit a kínaiban árulnak 1500ért? Jó, arra nincs ráírva hogy converse, jaj de borzasztó... Nem értem a fiatalokat.
2010. ápr. 19. 12:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kérdező! Neked volt már converse cipőd? meg kínai? már az összehasonlítás miatt.

Nekem volt kínaiból 1500 Ft-ért tornacipőm, 2 hét alatt kettétörött, pedig lány vagyok, szóval nem focizok meg ilyesmi benne.

Nem állítom hogy annyira jó a Converse, de azért előtte jár jóval a kínaisoknak. Nekem volt rengeteg tornacipőm kínaiból, deichmannból amikor még rokker :D voltam. Nem voltak ugyanilyen tartósak. Bár lehet, hogy én fogtam ki rosszat, a Converse-ből meg túl jót.

Téged miért zavar, ha valaki megveszi? Szóltak már le azért mert neked nincs? Ha nem, akkor meg miért vagy felháborodva?

Ez a Converse cipő is olyan, mint a mobiltelefonok. Volt egyszer egy tök jó telefonom, meg a barátnőmnek is ugyanolyan. Nekem 1 év alatt tönkrement, a barátnőmnek évek óta működik. Pedig ugyanaz. Hidd el, van olyan, akinek 4-5 évig teljesen szalonképes a converse cipője. Most gondolj bele, hány kínait kellene annyi idő alatt vennie...

2010. ápr. 20. 10:32
 12/22 A kérdező kommentje:
igen, szóltak le azért, mert nekem nincs :D mert jaj mért Nike-ba járok, mikor a konzerv a menő. Mondom nem mindegy? Mintha nem is lennék ember azért, mert nem konzervbe járok.
2010. ápr. 20. 12:39
 13/22 anonim ***** válasza:

pff az viszont már szánalmas,hogy azért lenéznek mert nincs.. nekem mondjuk 1 cipőm sem bírja évekig,max fél-1 évet bírnak a Nike-k..de Convi cipőm még nem volt,de táskám az van,kb 1 hónapos,és már kicsit lestrapáltan néz ki,mondjuk nem vigyázuk úgy rá mint a szemem fényére,de akkoris..=D

Vivienne

2010. ápr. 20. 16:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Tornacipőből nem csak Converse és 1000Ft-os kínai vacak van. Én rohadtul megbántam, hogy megvettem a converse-t :S Azt hittem kényelmes, meg tartós stb. erre tök kényelmetlen, és a széléről is lejönnek a csíkok meg az orra is csúnya lesz. Majd vettem a jeans clubba is egy tornacipőt. Na az tényleg kényelmes volt és már vagy 3 éve megvan és semmi baja. :) bezzeg az a Converse már nagyon szarul néz ki, pedig nem strapáltam.
2010. ápr. 20. 16:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez azért tényleg gáz, hogy leszóltak. Így már megértem felháborodásodat :D Nekem csak azért tetszenek, mert jópofák, színesek. De van pl. Levis-es tornacipőm fele annyiért, mint a Converse, és sokkal tartósabb. Pedig tél kivételével minden évszakban hordtam majdnem.
2010. ápr. 20. 17:30
 16/22 anonim ***** válasza:
16:53-as, akkor nem igazi converse cipőt vettél, mert én 5 éve hordom lassan az elsőnek megvett converse csukámat, aminek még a mai napig a csodájára járnak. remek állapotban van,pedig le nem rohad a lábamról, mondjuk téli hidegben nem ezt hordom, nagyon kényelmes, olyan,mintha nem is lenne semmi a lábamon, amit imádok. azóta már vettem még kettő converse cipőt, egy magas szárút és egy alacsonyat és ekezet is nagyon szeretem. mivel ilyen kényelmes, nagyon szeretem őket hordani. az meg, hogy amiatt lenéznek, hogy nincsen converse cipőd, ne érdekeljen. hiába vagyok úgymond converse "mániás", én nem nézem le azt, aki nem ilyet hord.
2010. ápr. 20. 20:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát én Nike meg Adidas mániás vagyok,de nem járok olyan cipőbe,mert sajnálom hordani.Nem vagyok egyszerű eset...

De nekem a 700 Ft-os én elejére tesizni vett cipőm(hosszúszárú)rohad a lábamon,nap mint nap és semmi baja.Mert nem hordtam tesizni és most meg hordom suliba.Ennyi.És bár lány vok,azért focizok meg minden és jó.Szal ezt cipője válogatja.

2010. ápr. 25. 18:12
 18/22 anonim ***** válasza:
-n +v
2010. ápr. 26. 17:05
 19/22 anonim ***** válasza:
joaz
2010. máj. 12. 22:15
 20/22 anonim válasza:

uh.

Azt hiszed lenéznek mert nincs conversed? Ami nem igaz mert te nézed le őket azért, mert egy márka hívei.

A converse egy méltán híres márka. Nehezen tornászta fel magát, nem pedig most, hogy a tinik rászálltak.

A felépítése sokban különbözik a 300ft-s szartól és határozottan tudatlan az, aki ezt nem ismeri be.

A converse egy stílus, és aki azt hordja, annak fontos a külső.

Ez persze nem azt jelenti hogy a nike vagy bármelyik másik márka színvonala rosszabb lenne. Azok is biztosan jók. De téged biztosan nem érdekel a divat, és annak szabályai, minthogy a szandálhoz nem veszünk fel zoknit és ennek kivételei, stb...

És ha még most is magasztalod a Nike-t és a Converse "mániákusokat" lenézed, akkor tudd, hogy a Converse a Nike leányvállalata.

Ui: pillants bele: [link]

Én

2010. júl. 24. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!