Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a nagy converse mánia?

Mi ez a nagy converse mánia?

Figyelt kérdés
Mért adnak ki 15-20ezret egy UGYAN OLYAN cipőért, mint amit a kínaiban árulnak 1500ért? Jó, arra nincs ráírva hogy converse, jaj de borzasztó... Nem értem a fiatalokat.
2010. ápr. 19. 12:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
ilyen a divat...
2010. ápr. 19. 12:34
 2/22 A kérdező kommentje:
Most nem azért amúgy mert irigykedek, mert van pénzem, vehetnék én is: de jobb szeretem a tartós cipőket, amik meg is érik 15-20ezerért, de egy kínai sz.r tornacipőért, nem adnék ki ennyit, hiába van ráirva hogy konzerv...
2010. ápr. 19. 12:35
 3/22 anonim ***** válasza:
A convers, nem egy olcsó kínai cucc. Egy pasi fejlesztette ki még régen. Ha jól emlékszem a basball játékosoknak. Ő is az volt. Speciális a kidolgozása. Ezért olyan rohadt drága. Olyan mint a nike vagy adidas, az is sport cipő és drága.
2010. ápr. 19. 12:42
 4/22 anonim ***** válasza:
első vagyok.nekemis van pénzem, énis megvehetném, de nem teszem, veszek inkább adidast vagy hasonló sportmárkákat, amiknek tetszenek is a cipőik. nemvayok tinidivatkövető, de nemis vagyok már tini, de ha azlennék se lennék tinidivatkövető, főleg h tinikoromban sem volt az:D
2010. ápr. 19. 12:50
 5/22 anonim ***** válasza:

81%-os, mégis egy csomóan azt mondják, hogy fél-egy év után szétszakadnak a konzervjeik.

Ez a márka is olyan, mint az Esprit: olcsó vacak nagyon drágán, mert sikerült divattá tenni. Az eladó kisasszonyok is mondták, hogy nem érdemes egyiket sem megvenni, mert a műbőr vackaikat is annyiért akarják eladni, amiért már szép, igazi bőr cipőt lehet venni. (és az ő boltjukban is voltak ezek!)

Lehet, hogy eredetileg jó sportcipő volt, de ma már nem az, csak egy ócska divatholmi.

A minőségi csuka (nem sportcipő, hanem utcai) napi használat mellett is 10 évnél tovább - de legalább 5 év - bírja.

2010. ápr. 19. 12:53
 6/22 anonim ***** válasza:
Régen, a nike is divat őrületet váltott ki. Most a convers.Nekem is van egy és szeretem. Van kínai is, de azt már nem szeretem annyira, nem szellőzik jól, bepállik a lábam, és olyan furi szaga van már az első perctől kezdve. a conversem kényelmes, és nincs furi szaga. Ja és már három éve megvan, és tök jó állapotban. A kínai cipőim meg két hónapot se bírnak ki.
2010. ápr. 19. 12:56
 7/22 anonim ***** válasza:

Amikor az első converse cipőmet vettem (két éve) akkor csak azért vettem meg, mert nagyon tetszett, és jó áron volt. Azóta is megvan, ugyanolyan állapotban. Ha vigyázol rá, akkor nem szakad ki, Nagyon kényelmes. Az utóbbi időben vettem még 2-t, mondjuk azok fehérek, így hamarabb megfog látszani, hogy már nem új, de szerintem nem azért veszik mert hogy divatos.. hanem kényelmes. Ha meg vki csak azért kikönyörög egy cipőt mert másoknak is ilyen van, az szánalmas..

15/L

2010. ápr. 19. 13:57
 8/22 anonim válasza:

Ugyanolyan kínai szar mint a többi. Én mindig szar kínai cuccokat veszek, van amelyik már 3-4 éve megvan és még mindig nem szakadtak szét nem nyúltak ki.

Ti kiadtok egy cipőért 20-30000 Ft-t, én annyiból 2 évig ruházkodok, és nem járok rosszabb cuccokban mint ti.

2010. ápr. 19. 14:15
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerencséd van. Én is kínai ruhákban járok meg dúrkálósban, de a kínai cipők kiakasztóak. Onnan vásároltam és két havonta újat kellett venni. Abból a pénzből már inkább veszek egyet, de azt hordom évekig.
2010. ápr. 19. 15:06
 10/22 anonim ***** válasza:

én turkálós rucikba járok :$. cipőt meg ahol olyat látok ami jól néz ki, jól áll azt veszem meg. pár hete a turiba vettem egy converse cipőt 800forintért, meg egy kis szandit nyárra. én így oldottam meg a cipővásárlást. de én is azt mondom, hogy inkább veszek egy drágább cipőt, mint egy olcsó szart, amit lehet vissza sem veszik 1 hónap múlva a boltba, hogyha hibás...

19/L

2010. ápr. 19. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!