Mi ez a nagy converse mánia?
81%-os, mégis egy csomóan azt mondják, hogy fél-egy év után szétszakadnak a konzervjeik.
Ez a márka is olyan, mint az Esprit: olcsó vacak nagyon drágán, mert sikerült divattá tenni. Az eladó kisasszonyok is mondták, hogy nem érdemes egyiket sem megvenni, mert a műbőr vackaikat is annyiért akarják eladni, amiért már szép, igazi bőr cipőt lehet venni. (és az ő boltjukban is voltak ezek!)
Lehet, hogy eredetileg jó sportcipő volt, de ma már nem az, csak egy ócska divatholmi.
A minőségi csuka (nem sportcipő, hanem utcai) napi használat mellett is 10 évnél tovább - de legalább 5 év - bírja.
Amikor az első converse cipőmet vettem (két éve) akkor csak azért vettem meg, mert nagyon tetszett, és jó áron volt. Azóta is megvan, ugyanolyan állapotban. Ha vigyázol rá, akkor nem szakad ki, Nagyon kényelmes. Az utóbbi időben vettem még 2-t, mondjuk azok fehérek, így hamarabb megfog látszani, hogy már nem új, de szerintem nem azért veszik mert hogy divatos.. hanem kényelmes. Ha meg vki csak azért kikönyörög egy cipőt mert másoknak is ilyen van, az szánalmas..
15/L
Ugyanolyan kínai szar mint a többi. Én mindig szar kínai cuccokat veszek, van amelyik már 3-4 éve megvan és még mindig nem szakadtak szét nem nyúltak ki.
Ti kiadtok egy cipőért 20-30000 Ft-t, én annyiból 2 évig ruházkodok, és nem járok rosszabb cuccokban mint ti.
én turkálós rucikba járok :$. cipőt meg ahol olyat látok ami jól néz ki, jól áll azt veszem meg. pár hete a turiba vettem egy converse cipőt 800forintért, meg egy kis szandit nyárra. én így oldottam meg a cipővásárlást. de én is azt mondom, hogy inkább veszek egy drágább cipőt, mint egy olcsó szart, amit lehet vissza sem veszik 1 hónap múlva a boltba, hogyha hibás...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!