Hol vehetek olyan farmereket, amik nem csípők?
Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 09:00
1/8 A kérdező kommentje:
Széles csípőm van, nekem előnytelen a csípőgatya, de mindenhol csak olyat találok.
2016. aug. 12. 09:03
2/8 anonim válasza:
Én 1 hónapja a Tescoban vettem.
Meg van a H&M-ben is.
3/8 Renesmee98 válasza:
Nem tudom hogy hova jársz vásárolni de én mást sem látok szinte csak magasderekű gatyákat
Pl.: h&m, c&a, tally weil, zara, bershka, sőt még a tescoban is, kik
Nem akarom leszólni mert sok ruhám onnan van de a kínaiba nem találsz...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Körülnézek az említett helyeken, remélem találok valamit, mert én eddig tényleg mindenhol csak csípőt láttam. Kínai üzletben egyetlen egyszer láttam csak egy magas derekú rövidgatyát.
2016. aug. 12. 09:11
5/8 anonim válasza:
Márkásabb helyeken jelenleg csak magasderekúk vannak
6/8 anonim válasza:
Kínaiban vásárolok többnyire, ott is a többség magas derekú... én pont csípő fazont keresek mindig. Az a legritkább mert nem divat.
7/8 anonim válasza:
En pont csipo fazont nem talalok sehol....
8/8 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Erre felé csak az van.
2016. aug. 12. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!