Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy pulcsit, és minden...

Vettem egy pulcsit, és minden mosásnál összemegy! MIÉRT?

Figyelt kérdés

New Look márka és szőrös-szúrós anyagból van..40 fokon mosom,ami sztem nem sok,és lám,nagy volt kicsit,mikor vettem,most meg már alig jön rám!!A cipzárja persze ugyanolyan nagy maradt,ezért most még hullámos is rajtam..még jó,hogy itthonra vettem..de már rendesen szorít és rövidebb az ujja..következőleg gyerekruhát fogok kivenni a mosógépből,vagy mifene? :DDD

Mit kezdjek vele?olyan finom meleg!

2010. ápr. 19. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A kresz-cimkén mi volt? Milyen mosószerrel mostad?
2010. ápr. 19. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:
ilyet csak 30 (kézmeleg) vízben szabad mosni
2010. ápr. 19. 09:37
 3/5 Harmoka ***** válasza:
Valószínüleg gyapjú vagy gyapjút tartalmaz. Hideg vízben kell mosni a gyapjút, utasítás szerint de a tiszta gyapjú még úgy is összemegy. Nekem is volt egy garbóm, a végén akkora lett mint egy gyerek ruha. Azóta nem veszek gyapjús holmit, mert ha én mosom összemegy. Vegyileg ha tisztítják akkor talán megtartja a formáját, de egy pulóvert nem éri meg tisztíttatni. Szokd meg a gondolatot, hogy nem sokáig tudod hordani, mert "kinövöd"! :(
2010. ápr. 19. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
valszeg 30 fokon kell mosni. manapság már minden felsőt 30 fokon kell mosni. nézd meg a belevarrt cimkét
2010. ápr. 19. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, nem tudtam megmenteni, a végén már baba pulcsi lett belőle (pedig kímélve mostam) :(
2010. ápr. 21. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!