Nemrég vettem egy "szakadt" farmert. A szakadások mögé volt másmilyen anyagból felragasztva egy csík, de ez az anyag mosásnál lejött. Mivel tudnám visszaragasztani?
Nagyon megtetszett a farmer, a boltban is féltem hogy a "szakadásoknál" ki fog lyukadni, de láttam, hogy mögé van másmilyen anyagból egy csík ragasztva és abban reménykedtem hogy így tartósabb lesz.
Azért is szeretném visszaragasztani, mert nem tetszik ha a szakadásoknál kilátszik a bőröm, de úgy hogy a szakadások mögött van az a másmilyen anyag nagyon tetszik. Esetleg pillanatragasztóval vagy tesxtilragasztóval vissza tudnám ragasztani?
Nekem is van ilyen nacim.Hazavittem és én kiszedtem belőle azokat az anyagokat szerintem így is ugyanolyan jól néz ki télen is húztam mert harisnyát vettem alá.Lehetett variálni milyen színű harisnyát veszek alá.Nyáron meg az esti sétákhoz vagy beülős estékre jó lesz legalább szellőzik és nem sülsz meg benne.
22/L
Nézegettem a nadrágot hogy mit lehetne vele csinálni, lehet hogy majd megpróbálom körbevarrni ugyan olyan színű cérnával, mint a nadrág. A boltban nem gondoltam volna hogy így fogok vele járni. Az a baj hogy nem tudom hova tettem a blokkot:S Ma több ismerősöm is mondta, hogy ők is hasonlóan jártak a szakadt farmernadrágukkal. Egyik ismerősömnek már teljesen kilyukadt a térdénél az eredetileg szakadásnál a márkás nadrágja.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!