A fiatal lányoknál most a magas vagy az alacsony derekú farmer a divat?
Figyelt kérdés
Sok lányt látok olyan farmerban, hogy egész magasan van a dereka, kb a derékig ér.
De sok olyat is, ahol éppen csak csípőig ér, viszont ezeknél, ha már egy kis felesleg van a lányon, akkor "kibuggyan" a nadrágból, tehát nem túl előnyös.
Tehát szerintem csinosabb a magasabb derekú.
De melyik a divat? 21F
2016. aug. 10. 12:21
21/26 anonim válasza:
jólvan, senki nem kíváncsi rád, okostojás.
22/26 anonim válasza:
Magas
Végre újra divatba jött
En imádom
Az alacsony derekuabkol ha leül az ember kint van mindene
És egy magas derekuhoz szivesebben veszek fel egy haspolot +nagyon csinos ez a fazonu nadrag
23/26 anonim válasza:
MIt végre?
Eddig törvény tiltotta a viselését ?
24/26 anonim válasza:
én magas derekút hordok és baromi jól áll nekem mindenki szerint aki így mondta meg a magas derekú sokkal kényelmesebb legalábbis nekem mert én vékony vagyok nagyon és nekem a csipőnadrágot 1 percenként fel kell húznom mert lecsúszik
25/26 anonim válasza:
Rövidben meg gondolom úgy nézel ki, mint aki pelenkában van.
26/26 anonim válasza:
Nem sok kényelmetlenebb dolog van a csípő nadragnal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!