A fiatal lányoknál most a magas vagy az alacsony derekú farmer a divat?
Sok lányt látok olyan farmerban, hogy egész magasan van a dereka, kb a derékig ér.
De sok olyat is, ahol éppen csak csípőig ér, viszont ezeknél, ha már egy kis felesleg van a lányon, akkor "kibuggyan" a nadrágból, tehát nem túl előnyös.
Tehát szerintem csinosabb a magasabb derekú.
De melyik a divat? 21F
Fiúként mondom, hogy magas derekúban irtó hülyén néztek ki. Tényleg ezt szeretnétek megint?
És ráadásul ugyenezek az arcok 3 év múlva ugyanide beírnak majd, hogy végre kiment a divatból, ő mindig is utálta.
Én rühellem a magasderekú nadrágokat. Nem vagyok kövér, de van némi pocakom és nagyon kényelmetlen az ilyen nadrág. Csak jobban kiemeli a hasam, ha leülök olyan vagyok mint a Michelin gumibabája és mindenhol nyom.
Csípőnadrágot sem hordok, mert nem hiányzik egy vesegyulladás.
Ilyen nadrágokat hordok: [link]
Hogy mi a divat? Jelenleg a magasított derekú, de már kezd visszajönni a trapézszárú nadrág aminek csípődereka van.
Hát pedig ti a fiúknak öltöztök. Lehet, hogy néhányan nem vallják be, vagy lázadoznak, de akkor is.
Engem igazából, ami zavar, hogy csak azért is váltotok menve a többiek után. És aztán meg jön a nagy duma, hogy nem másoknak öltöztök? Dehogynem, a tömeg ízlésének.
Ha valaki mindig ilyet hordana, megértem, következetes. De ez a cserélgetem a stílusom, mint az alsógatyám, ez gyenge jellemre és birka mentalitásra vall.
#15 ne bassz fel az ostobaságaiddal. ha másoknak is öltözöm, akkor azt maximum a barátomnak, baráti társaságomnak és nem vadidegeneknek az utcán, de a legfontosabb akkor is, hogy nekem tetsszen és jól álljon. a magasderekú nekem k urva jól áll, mert kiemeli a vékony derekam és még hosszabbnak tűnik benne az amúgyis hosszú lábam. de pont ezért teltebb lányoknak is jól áll, kb mindenkinek előnyösebb, mint egy csípőnadrág.
én nagyon régóta magasderekút hordok, amikor itthon még nagyítóval kellett keresni, már akkor is az tetszett. de mondjuk 10 éve nekem is csípőnadrágjaim voltak, eláruljam, miért?? azért, mert akkor még sehol nem voltak magasderekú cuccok, te szerencsétlen. plusz 16 évesen nem ugyanolyan az ízlésem, stílusom, mint 26 évesen, szerintem ez NORMÁLIS dolog, inkább az a gáz, ha valaki felnőttként is ugyanúgy öltözködik, mint egy tini.
de pl. egyik barátnőmet most próbálom 'átszoktatni' a magasderekúra és már ő is megkedvelte, pedig 2 éve még utálta. ennek semmi köze a birkasághoz, egyszerűen az embernek változik az ízlése. szerintem meg ez a tipikus birkamentalitás, hogy fujjogsz a többiekre, hogy ők mennyire birkák. nagyon különlegesnek hiszed magad, ugye? pedig szerintem a hozzád hasonló modoros f aszfejek a legnagyobb birkák, ahogy hangoztatják a közhelyes véleményüket, közben meg nagyon egyedinek hiszik magukat. amúgy meg értelmes ember nem az alapján ítél, hogy a másik követi-e a divatot vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!