Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az nem tul gáz ha egyszerüen...

Az nem tul gáz ha egyszerüen öltözök?

Figyelt kérdés
Nem szetetem az ilyen csip csup felsőket ne adj isten mickey egeres 26 éves létemre. Csak simán ilyen kék lila kockás térdig érő rövid nadrág és egyszerű fekete poló, vagy világosabb. Nagyon prolis ? Vagy egyszerű ? Elég sok embert látni igekbe.. Mintha az lenne a norma. De én nem vagyok olyan tanúlt se. Nem is keresem a feltünést. Szóval nem baj ha ilyen egyszerüen öltözök ? Mi manapság a divat 26 éveseknél, ami kicsit felnőttesebb ?
2016. aug. 8. 16:05
 1/6 A kérdező kommentje:
26F
2016. aug. 8. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmi gond az egyszerű öltözködéssel. Szerintem jobban is néz ki mint az agyonmintázott 82 színű ruházat.

Inget nem csak tanultak vesznek fel, az öltözködés nincs diplomához kötve, és egy ing miatt nem leszel feltűnőbb. Ha az ingek nem tetszenek, akkor ott vannak még az "ingpólók", henley-k, V-nyakúk.

Érdekes egyébként a felvetés hogy az egyszerű öltözködés prolis. Én azt vettem észre hogy aki otthonosabban mozog a divat/öltözködés terén arra vágja rá hogy proli aki csicsás, márkajelzéssel teli ruhákat vesz fel. Az egyszerű öltözködés divat most.

2016. aug. 8. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz. Szerintem a lányok közt sokan vannak, akik inkább előnyként tekintenek arra, hogy ha a pasi nem úgy néz ki mint egy díszpinty.

Én lány vagyok(24 éves), de jópár éve én is áttértem a minimalista stílusra. Szinte csak egyszínű ruháim vannak. Ha meg mintás, akkor abból is egyszerűbb nem ilyen papagájhatású.

Ha felnőttesebb szeretnél lenni, akkor hordj inget például(nem kell hozzá iskolázottnak lenni meg semmi ilyesmi). A vászonnadrág is jó. Farmerből meg olyanokat válassz, ami egyrészt jól áll, másrészt nincs szétkoptatva/szaggatva.

2016. aug. 8. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, a legtöbben egyszerűen öltöznek, mint te. De ha kicsit elegáns akarsz lenni nyárias inget, farmer vagy vászon rövidnadrággal hord [link]
2016. aug. 8. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Vászonnadrág +1, akár rövid akár hosszú.
2016. aug. 8. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát a helyesírásod alapján látszik hogy nem vagy valami "tanúlt".

De egyébként nem gáz, mindenki azt vesz fel amit akar. Ha emellett azért igényes vagy, szóval figyelsz a higiéniára akkor semmi gond az egyszerű öltözködéssel.

2016. aug. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!