Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti egyszerüen szoktatok...

Kovácsiza02 kérdése:

Lányok ti egyszerüen szoktatok öltözni vagy csicsásan?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom magamról hogy én egyszerüen öltözök és suliba is ti suliba csicsássan szoktatok vagy egyszerüen?
2015. szept. 10. 17:52
 1/8 anonim válasza:
Nálunk nagyon változó.... én 7.-esként már sok stílal találkoztam a sulinkban de azt hiszem inkább a visszafogottabb van nálunk előnyben .... bár van pár lány aki elég furcsa irányzatot képvisel...de engem ez abszolut nem zavar ha jól érzi magát benne és kifejezi a személyiségét.Hiába nem az öltözködés alapján ítélkezik az ember, ez is hozzájárul az emberek megismeréséhez és az első benyomáshoz.
2015. szept. 10. 18:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen. Sosem öltöztem csicsásan, nem vagyok karácsonyfa.
2015. szept. 10. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Metálosan :D
2015. szept. 10. 19:33
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Egyszerűen. Utálom a színeket a mintákat, a csillogó cuccokat. Fúj. Minimál. az a legjobb és a legelegánsabb és a legvariálhatóbb.
2015. szept. 10. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Csiscsásan, színesen, mintásan, furcsán :D

18/L

2015. szept. 10. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Feketén és szürkén, a ruháimon nem igazán van minta, max ilyen kopott hatása van, esetleg van pár zenekaros pólóm. Inkább a pólóim 'csicsásabbak' úgy értem más a szabásuk, aszimmetrikus, ilyesmi.
2015. szept. 10. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, és 16/l utolsó voltam :)
2015. szept. 10. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem a csillogós bizsu ékszereket. Ruhákba is vannak olyanok, amikbe szeretem ha van benne csillogós flitterek vagy akármik.

Virágos dolgokat már nem csípem, régebben szerettem.

Most inkább a sötét árnyalatokat szeretem ruhákba: fekete bordó, sötét lila. De ékszerekbe szeretem a feltűnőbb darabokat.

2015. szept. 11. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!