Miért lett ilyen nagy divat az Adidas Superstar?
Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 23:45
1/5 anonim válasza:
Tudod nagyon "tumblr" meg "garage"..
2/5 anonim válasza:
Trendek jönnek-mennek, mindig visszanyúlnak a régi dolgokhoz. Mi a kérdés igazából? Mert ezt kb. minden "divatos" dologról meg lehetne kérdezni :D
4/5 anonim válasza:
Mert drága. És ami drága az menő. A tinik szerint. Amúgy szerintem szánalmas. Egyediség lvl 100000
Naon tumblis aztán mutogathatod, hogy egy elkényesztetett p*csa vagy, akit anyuci, apuci eltart... 😒😒
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya, az emberek többsége azért hordja, mert olyan tipikus tumblr- ös divatcucc, amit lehet mutogatni, stb. Szerintem unalmas, csúnya, de mindegy. Van persze, aki nem divatból hordja, hanem mert tetszik neki, de többségében nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!