Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nagyon gáz már az...

Szerintetek nagyon gáz már az adidas superstar cipő? Nagyon tucat? Nekem most tetszett meg.

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

[link]

Esetleg még pinkbe gondolkoztam:

[link]

Mert ezt megláttam és elég rossz érzés volt és elbizonytalanított, hogy lehet nem kéne...

[link]

2016. júl. 8. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
valoban eleg divattermek lett, de ha tetszik neked, akkor hordd, es ne erdekeljen, hogy ki mit mond. oszinten, nem mind1?
2016. júl. 8. 19:38
 2/9 anonim válasza:
64%
Igen manapság a tömeg khm emberek hordják, de ha neked tetszik nyugodtan hordj ilyet. Nem ettől lesz valaki p*csa ez csak egy cipő. De ha annyira tetszik és kissé "egyedibb" akarsz lenni akkor stan smith-et vegyél az kevesebb embernek van mint a sima superstar.
2016. júl. 8. 19:38
 3/9 Sunshinedoll ***** válasza:
96%

Ez csak egy cipő, ezerféleképp lehet hordani és jól néz ki, nyilván okkal népszerű.

Utolsó képre meg azt mondom, hogy tök mindegy, mit csinálnak a mai fiatal lányok, úgyis rájuk lesz szórva a k-va meg a p-csa kifejezés, mert zéró tisztelettel állnak az emberek BÁRMRI iránt, ami a fiatal lányok körében népszerű, ez meg azért van, mert a fiatal lányok zéró tiszteletet kapnak a társadalomtól. "Wow, nézzétek, Anett elment a kávézóba kakat inni, MEKKORA P-CSA" :D Kb ilyen szintű ez is. Be lehet fejezni.

2016. júl. 8. 20:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális válaszokat! :) Még kicsit gondolkodok rajta, hogy veszek-e.

Ment mindenkinek a lájk! :)

2016. júl. 8. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tetszik hordd. Nekem mindig is tetszett a Superstar, eleg sokat hordtam, most is van meg 1 hasznalhato parom, bar mostansag mar ritkabban veszem fel. Az viszont sose merult fel bennem, hogy most ez gaz vagy sem, kenyelmes volt es hasznaltam.

3. Valaszhoz egy megjegyzes: tapasztalatom szerint a tarsadalomban a tisztelet oda-vissza mukodik. Ha valaki ugy erzi, hogy ot nagyon nem tisztelik, szerintem el lehet gondolkozni azon, hogy forditva ez mennyire igaz.

2016. júl. 9. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tetszik ne érdekeljen. Nekem is pár hónapja szúrt szemet, szeretnék is majd egyet, az egyetlen oka hogy még nem vettem az az ára:( (és most fényképezőgépre gyűjtök ami jelenleg fontosabb) Szerintem azért sok eset van amikor tényleg jó egy-egy felkapott dolog, végül is ha annyi embernek tetszik akkor valamit csak tud. Én sem általánosítanék egy cipő miatt...
2016. júl. 19. 19:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Én rendelném, úgy olcsóbb és már egy másik tetszik, ami kicsit ritkább és boltokban nem is nagyon láttam, az az arany-fehér színű superstar.

Köszönön a normális válaszokat! :)

2016. júl. 20. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó cipő, bátran vedd meg. Mostanában tényleg sok ember hordja az alap fehér-fekete változatot, de ha egy olyat veszel, ami nem ez a klasszikus színállás, hanem egyedibb, egyáltalán nem fogsz elveszni a tömegben.
2016. aug. 1. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van,és többen dicsérték,mint fikázták.Az előítéletes,irigy emberek biztos leszólják,de szerintem nem egy cipő fogja tükrözni a személyiséged.És ha ilyenekre adsz,most elmondom neked,rám az összes igaz arról a képről,mégsem hallottam senkitől h:"csicskak@rva",mert ismernek és tudják nem ilyen vagyok:)
2016. szept. 30. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!