Szerintetek hogy találtassam? Ti mit ajánltok?
Esküvőre vagyok hivatalos. Van egy ilyen fehér rövidujjú hátul nagy kivágású csipkeruhám,
És mert nem illik full fehérbe menni (a zakóm is fehér) ezért szeretnék varrni egy nagy masnis övet(hátul lenne a masni). Lilára, csokibarnára vagy bordóra gondoltam mert a cipőm fekete és sajnos nemigen tudok mást venni.
Amugy kékszemű barna hajú és bőrű lány vagyok.
Ti hogyan társítanátok?
A cipővel kezdjek valamit, hogy passzoljon? Láttam pár diy ötletet.És az öv színe?
Köszönöm a jófej hozzászólóknak. :)
Szia. Mindenképpen másik ruhát vegyél mert ez bulizni jó de esküvőre nem. Se a hossza se a színe. A kiegészítők ezen nem segítenek főleg hogy a zakó is fehér.
A fekete cipő meg katasztrófa egy ilyen ruhához (ha a zakó fekete lenne akkor esetleg).
Érdemes lenne venned ruhát mert ebből nehéz lesz egy megfelelő szettet kihoznod.
Köszönöm a válazokat, rendesek voltatok! :)
Szerintem megpróbálom textilfestékkel más színt adni a ruhának. Vagy ha nem jön össze, akkor muszály lesz vegyek egyet.
Még egyszer köszönöm a segítségeteket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!