Milyen lányra utalnak a következö jelzök?
-converse tornacipö (általában fehér, valamilyen "diszitéssel"/mintával)
-csögatya (farmerszinü-világosabbak,fekete,fehér), párducmintás cicagatya és fekete leggings
-new yorker-es,tally weijl-es fölsök (általában fehér,kissé kivágott)
-fehér v. párducmintás táska
(-müköröm)
-nagy arany/ezüst fülbevalok
-köldök piercing,monroe piercing
-enyhe smink,
-(eredeti)hosszu,derékig érö barna haj
15:14 igazad van:) (Y)
Nálunk suliban minden második lány így öltözködik... szánalmas:/ (11-17 év közöttiek)
tucatlányra..az utcán minden második lány így néz ki,de tényleg...te nem látod?
Erről a kinézetről semmit nem lehet gondolni..Észre sem venném,ha elmenne mellettem..de ez már sokadik ilyen kérdés..csőgatya,tornacipő ilyen topp..áááhh..
mintha azt kérdeznéd,hogy láttam e már bakancsban rockert,és hogy mit gondolunk arról,ha egy rocker feketébe öltözik?Ez nagyon...nemmondomki..
köszi a válaszokat :)
15:14-nek: nem foglak azér lepontozni mert h ez a véleményed.. te ezt gondolod és kész,véleményt kértem nem pedig fényezést szoval zöld kéz;)
utolso: jolvannaaxD csak érdekelt h ki mit von le az ilyen külsöröl.. és láttam h már volt olyan h milyen aki converse-t hord csögatya stb de ott nem láttam olyan "jelzöket" amiket én tettem hozzá most. na amugy köszi a választ:D
15:14-es vagyok:kérdezőnek:kösz,h elfogadod a véleményem,
15:44-esnek:Az mi sulinkba is dettó ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!