Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért történik ez mindig a...

Miért történik ez mindig a fehér melltartóimmal?

Figyelt kérdés
A következő a gondom: már eddig vettem 3 fehér push up-os melltartót a Women Secret-ben, az első kiszürkült, a többi kettő pedig, hogy is mondjam, a bélés része ráncos lett, ha egy tapadósabb fehér, vagy világosabb felső fölé vettem fel, olyan volt, mintha striás lenne a mellem(olyasmi hatású volt iszonyatosan), és a mellbimbóm is átlátszódott, pedig semmi extra, kicsi mellem van. Most legutóbb megunva a Women Secret-et, elmentem egy kisebb fehérnemű üzletbe, ott is vettem egy fehér melltartót (szintén 8 ezerért), és ezt ki sem mostam, a valahanyadik alkalomtól beráncosodott, és iszonyúan csúnya. Mit tehetnék, ki tudnám valahogy ezeket a ráncokat szedni belőle? Illetve ajánlanátok akkor jó fehérnemű üzleteket, ahol ennyi pénzért normális minőséget is kaphatnék mellé? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2016. aug. 4. 22:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg rosszul mosod/szárítod/tárolod őket és a szivacsbetét, illetve az anyag rongálódik. A márka meg az ár még nem minden, így is lehet rossz minőségűt találni sajnos. Én nekem egy 55%-ban poliamid anyagú (fehér) melltartóm van, a Marks & Spencerből, ezt tudom ajánlani neked is. :)
2016. aug. 8. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!