Miért történik ez mindig a fehér melltartóimmal?
Figyelt kérdés
A következő a gondom: már eddig vettem 3 fehér push up-os melltartót a Women Secret-ben, az első kiszürkült, a többi kettő pedig, hogy is mondjam, a bélés része ráncos lett, ha egy tapadósabb fehér, vagy világosabb felső fölé vettem fel, olyan volt, mintha striás lenne a mellem(olyasmi hatású volt iszonyatosan), és a mellbimbóm is átlátszódott, pedig semmi extra, kicsi mellem van. Most legutóbb megunva a Women Secret-et, elmentem egy kisebb fehérnemű üzletbe, ott is vettem egy fehér melltartót (szintén 8 ezerért), és ezt ki sem mostam, a valahanyadik alkalomtól beráncosodott, és iszonyúan csúnya. Mit tehetnék, ki tudnám valahogy ezeket a ráncokat szedni belőle? Illetve ajánlanátok akkor jó fehérnemű üzleteket, ahol ennyi pénzért normális minőséget is kaphatnék mellé? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!2016. aug. 4. 22:31
1/11 anonim válasza:
Én olcsóbban szoktam venni, de nekem nincs ilyen gondom velük. Tezenis, F&F, H&M márkájúak.
2/11 anonim válasza:
F&F márkát én is ajánlom, esetleg drágább kategóriában a Triumph nem okozott még csalódást.
3/11 anonim válasza:
Mivel, hogyan mosod? Használsz mosózsákot, különválogatod a színes ruhát a fehértől?
4/11 anonim válasza:
Nekem is Womens Secretből van minden melltartóm, de évek alatt sem lett még semmi bajuk... nálad a mosással lehet a gond. Én csak kézzel mosom a melltartókat.
5/11 A kérdező kommentje:
Rendesen mosógépben mostam, lehet ez is volt a baj, viszont a beszürkülést az elsőnél akkor sem értettem. Az utolsó, ami ugyanúgy néz ki, mint a WomenSecretes, és árban is ugyanannyi volt, viszont mosás nélkül is bekövetkezett nála az, ami az elődjeinél is. Barátnőm is abban a fehérnemű üzletben vette a fehér melltartóját, az övének semmi baja nem volt, ezért is mentem oda, hogy én is vegyek egyet, de hát ez lett a vége. Következőleg a Triumph-ot próbálom ki, hátha.
2016. aug. 4. 23:56
6/11 anonim válasza:
Úgy hangzik mintha valamelyik felsőd beleakadna a melltartó anyagába, ahogy a tépőzár szokott. Esetleg valami minta vagy zseb hátulja?
7/11 A kérdező kommentje:
A-a, egyszerű felsőket hordok, semmi minta, maximum csíkos.
2016. aug. 5. 00:20
8/11 anonim válasza:
Használj mosózsákot, fehéret csak fehérekkel moss.
9/11 anonim válasza:
Én a kínaiban veszem. Semmi bajuk.
Off: fehérbfelső alá NEM veszünk fehéret, csak testszínűt.
10/11 anonim válasza:
Én is kínaisokat szoktam venni, jól bírják nagyon! Mivel olcsó (kb 1500) , így többet is veszek,váltogatom,nem megy tönkre hamar. Mosni úgy szoktam hogy belerakom egy párnahuzatva :D egyébként én még sose tapasztaltam ezt a ráncosodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!