Inges pasik noknek hogy jonnek be? Mit gondoltok roluk elso benyomasra? Szexisek vagy hogy latjatok? Ha izgato miert izgato?
Ha valaki ronda, ingben sem lesz szebb, ezt csak úgy mondom.
De bejön, főleg azért, mert nekem önállóságot sugároz.
Kevés dolog szexibb, mint amikor egy férfi törődik önmagával, tudja, mi áll jól neki, és jól akar kinézni csak úgy, a hétköznapokban is. Nem csak a nőknek, hanem önmagának is akar tetszeni.
nekem tetszenek, eddigi pasijaimat is én szoktattam rá (persze csak annyira, hogy "próbáld fel, sosem volt rajtad, azt sem tudod milyen..." aztán végülis majdhogynem megszerették.
Számomra férfiasságot, eleganciát kiállást jelképez. Nem kell öltönyhöz való nadrággal hordani, mert az tényleg nagyon keveseknek áll jól, de pl. egy jó szabású farmerrel (kizárólag hosszúnacival) engem meg tud őrjíteni. Pláne, ha még a parfüm is stimmel... ahh :P 21L
Az ing alap ruhadarab, se több, se kevesebb nem lesz tőle egy férfi. Nem az számít hogy ing van -e rajtad, hanem hogy hogyan és mivel hordod.
Stílus+póló > semmi stílus+ing
Az en stilusomhoz nagyon nem megy az ing,nem is vonz. Eleg bohokas lany vagyok,nem tudok elkepzelni magam mellett egy elegans pasit.
Egyetlen szamomra vonzo fiut ismerek,aki mindenhova (meg fesztivalozni is) ingben jar. Azonban neki hihetetlenul jo stilusa van,es olyan kulonleges dolgokkal kombinalja,hogy az meg nekem is tetszik.
Nem kifejezetten az inges pasik jönnek be, de az tény, hogy mindenképpen dob a férfiakon, komoly reprezentatív hatást vált ki egy sima fehér ing vagy télen fekete garbó.
Határozottan vonzónak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!