Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Inges pasik noknek hogy...

Inges pasik noknek hogy jonnek be? Mit gondoltok roluk elso benyomasra? Szexisek vagy hogy latjatok? Ha izgato miert izgato?

Figyelt kérdés

2016. aug. 4. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Ha valaki ronda, ingben sem lesz szebb, ezt csak úgy mondom.

De bejön, főleg azért, mert nekem önállóságot sugároz.

Kevés dolog szexibb, mint amikor egy férfi törődik önmagával, tudja, mi áll jól neki, és jól akar kinézni csak úgy, a hétköznapokban is. Nem csak a nőknek, hanem önmagának is akar tetszeni.

2016. aug. 4. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem simán felveheti ahova akarja, akár szövet inget is ha melegebb van. Egyet nem bírok, a kitűrt rövidujjú ing, drapp térdgatya, napszemcsi feltolva és szandál/flipflop, az olyan "apukám gazdag és ha nem tetszel nekem beperel" hatást kelt.
2016. aug. 4. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak bizonyos helyzetekben jönnek be az inges pasik pl. akik úgy hordják mint Harry Styles. Nem vagyok directioner de sztem Harryn kifejezetten izgató a félig begombolt ing, de mondjuk ha egy szőrös mellkasú pasinak van félig kigombolva az elég visszataszító látvány.
2016. aug. 4. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:

nekem tetszenek, eddigi pasijaimat is én szoktattam rá (persze csak annyira, hogy "próbáld fel, sosem volt rajtad, azt sem tudod milyen..." aztán végülis majdhogynem megszerették.

Számomra férfiasságot, eleganciát kiállást jelképez. Nem kell öltönyhöz való nadrággal hordani, mert az tényleg nagyon keveseknek áll jól, de pl. egy jó szabású farmerrel (kizárólag hosszúnacival) engem meg tud őrjíteni. Pláne, ha még a parfüm is stimmel... ahh :P 21L

2016. aug. 4. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:
1-es: szebb nem lesz, de igényesebb igen, ami azért fontos :)
2016. aug. 4. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyira nem, ha Steve Buscemi-eől van szó. Édesmindegy.
2016. aug. 4. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Az ing alap ruhadarab, se több, se kevesebb nem lesz tőle egy férfi. Nem az számít hogy ing van -e rajtad, hanem hogy hogyan és mivel hordod.

Stílus+póló > semmi stílus+ing

2016. aug. 4. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Az en stilusomhoz nagyon nem megy az ing,nem is vonz. Eleg bohokas lany vagyok,nem tudok elkepzelni magam mellett egy elegans pasit.

Egyetlen szamomra vonzo fiut ismerek,aki mindenhova (meg fesztivalozni is) ingben jar. Azonban neki hihetetlenul jo stilusa van,es olyan kulonleges dolgokkal kombinalja,hogy az meg nekem is tetszik.

2016. aug. 5. 02:16
 9/10 anonim ***** válasza:
utolsó: hogy kombinálja?
2016. aug. 5. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten az inges pasik jönnek be, de az tény, hogy mindenképpen dob a férfiakon, komoly reprezentatív hatást vált ki egy sima fehér ing vagy télen fekete garbó.

Határozottan vonzónak találom.

2016. aug. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!