Milyen tapasztalatotok van az ilyen luxus márkákról? Minőség, ár
Baromi drága. Fél millio alatt semmit sem kapsz. De szuper jo kivaltsagos érzés viselni ezeket persze csak akkor ha az ismeroseid tudjak az árát. Amugy ertelmet veszti (pl. videken még eredeti michael kors táskát sem nagyon látni pedig az MK az ilyen Guccikhoz kepest semmi).
Ma magyarorszagon csak nagyon kevés ember van tisztaba ezekkel a felsö kategorias dolgokkal.
Minosegre amugy semmivel sem jobbak mint az erős kozepkategoria
Minősége összehasonlíthatatlanul jobb és más mint az "erős közékategóriás" xar.
Annyira rossz minőség a Furla pl táskából hgoy borzalom.
Kikopik, megfakul, meglóg, förtelem egy fél év után, igaz hogy már a kirakatban sem tökéletes.
A Guess cipőről egy hét alatt lekopott a lakk, a legsilányabb minőséget gyártja indokolatlanul drágán.
A Gucci, Burberry, Chanel- én nem szeretem öreges-Versacce, Prada, MiuMiu viszont gyönyörű szemetgyönyörködtető darabokat dob piacra minden évben és a minősége is 100%.
Én úgy tudom, azért a Guess és a Chanel nem egy kategória.
De azért az is elég drága, és kiakasztó, hogy az is szar. Vagy csak a magyar termékek ilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!