Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek helyén való, ha...

Szerintetek helyén való, ha egy pasi nem hord alsó gatyát?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
teljesen normális dolog szerintem, nyáron még egészségesebb is talán
2016. júl. 29. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem... és egészségtelen, mert nyilván a nadrágjait nem mossa minden nap.
2016. júl. 29. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem jó ötlet, mert a nadrágját gyakrabban kell mosnia, így hamar elhasználódik. Nem hiszem el, hogy valaki képtelen legyen megtalálni a számára legkényelmesebb fazont.
2016. júl. 29. 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:
4%

érdemes volna kérned a válaszolók nemét is. Lányok, nők úgyis finnyáskodni fognak, hogy nem az.

megnézném, hogy hálós rövidnadrág alá hány srác vesz alsónadrágot, szerintem nagyjából senki. de van, aki farmer alá se, mert fölösleges macerát jelent vizeléskor. ennyi.

2016. júl. 29. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
fuj
2016. júl. 29. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4-es

Mindkettő alá veszek, nagyon el vagy tévedve.

Egyébként szerinted akkor miért létezik egyáltalán az alsó gatya? Magában kéne hordani az utcán, vagy hogy ?

2016. júl. 29. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szép látvány, és nem is higiénikus. Rövidnadrággal pláne problémás. Leül az illető veled szemben, férfimód jól szétterpeszti a lábait, és máris belátsz... eh, kösz, nem, erre senki sem kíváncsi.
2016. júl. 30. 01:06
 8/8 anonim válasza:
Hát felőlem aztán azt hord amit akar, csak ne ugorjon elő a hernyó. De azért farmerba szerintem nem túl kényelmes :D
2016. júl. 30. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!