Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek hogy tetszik ez a női...

Nektek hogy tetszik ez a női öltözködés?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. júl. 27. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen. 40 F
2016. júl. 27. 19:34
 2/10 anonim válasza:
Jól néz ki. Főleg a második. 16L
2016. júl. 27. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
A második elmegy, az első szerintem borzalmas. Maga a felső tetszik, de ezzel a cipővel nem passzol. Kicsit olyan mintha kínaiból szedegette volna össze a ruhákat és magára kapta volna ami épp az útjába került.
2016. júl. 27. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
tipikus magyar proli szettek. az 1. lévő csizma kb 5 éve volt divat, a felső a leggings-szel szintén nagyon bazári. a 2.-on egyedül a nadrág elfogadható, a cipőről és felsőről süt, hogy ócska kínai vackok.
2016. júl. 27. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gagyi, ízléstelen, borzalmas. Az első leírhatatlan azzal a csizmával, a másodikról vidéki takarítőnő jut az eszembe.
2016. júl. 27. 20:57
 6/10 Sunshinedoll ***** válasza:

Valaki írta, hogy tipikus magyar proli szett, és nem akarok gyökér lenni, de hasonló véleményen vagyok én is, bár nem használnék ilyen erős jelzőket. Ízléstelennek tartom, nem eredeti, tipikus balkán stílus.

Igazából mindkettő szettnél elég lenne a felsőt egy normálisra cserélni, és máris sokkal jobban nézne ki.

2016. júl. 27. 22:04
 7/10 anonim válasza:
Bocsi de nagyon gagyi! A cicanadrag meg a vastagharisnyak olyanok mint a ferfi jegergatya! Szoknyahoz hordj rendes harisnyat ha csinos akarsz lenni! 35F
2016. júl. 28. 00:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem egyedül a második képen a cipő tetszik, amúgy borzalmas az egész, komolyan.

Sose értettem, hogy kinek tetszenek a MY77 ruhái, olyan.. ocsmányak. Komolyan, kb. a 70 éves nagymamám ruháit szívesebben felvenném.

2016. júl. 28. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Semennyire sem tetszik.
2016. júl. 30. 13:24
 10/10 anonim válasza:
Az első nagyon nopenopenope, a második elmegy.
2016. júl. 30. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!