Melegben gáz a hosszú farmernadrág? Megfognak szólni miatta? Kb 28 fok lehet
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 17:45
1/8 anonim válasza:
Nem fognak megszólni érte. Ha te nem sülsz meg, akkor semmi baj vele. Én egy kisvárosban lakok, és egy elég meleg napon, kifejezetten sokakon volt hosszúnadrág, akiket a belvárosban láttam.
2/8 anonim válasza:
miért szólnának miatta?
szerinted ilyen melegben divatból megy a rövidnadrág vagy mi?
3/8 anonim válasza:
Kutya nem szól érte, de nem értem miért nem hordasz rövided, megfogsz benne gyulladni szinte. Én se nagyon szeretek rövidet hordani mert csúnya a lábam még áprilisban szenvedtem égési sérülést és eléggé látszik mégsem hordok hosszúnadrágot 25 fok felett amikor már majd megsül az ember. Persze ha nincs olyan meleg ahova megyek akkor marad a hosszú nadrág de ha tudom hogy tartósan a szabadba leszek akkor rövid. Itt bent a lakásba alapból meztelen vagyok mert csak így tudom ki bírni ezt a meleget.
4/8 anonim válasza:
#1 vagyok. Ha nem akarsz shortba lenni, akkor vegyél fel térdnadrágot. Meg esetleg hosszúnadrágból ne farmert, hanem valami vékonyabb, szellősebb anyagút válassz.
5/8 anonim válasza:
Nem szólom meg aki 30 fokban hosszunadragban van.. de eléggé érthetetlen és meghökkentő ez számomra.
6/8 anonim válasza:
Nem szolnalak meg, max elhulnek, hogy hogy lehet kibirni O.O de ha neked ez kenyelmes, ebben erzed jol magad, akkor hordd. Nekem van olyan ismerosom, akinek napallergiaja van, nagyon kell vedenie a boret es o sajnos kenytelen telen-nyaron hosszu nadragban maszkalni. Viszont ilyenkor o sem farmert hord, hanem szellos nyari haremnadragot vagy maxiszoknyat. Szerintem te is probalkozhatnal ezzel, takarja, amit kell, de megsem sulsz meg benne.
7/8 anonim válasza:
Az persze a válaszolókban fel sem merül, hogy nem mindenki a strandra megy, van onnan jön.
Van, aki dolgozik és muszáj.
8/8 anonim válasza:
Sokszot a hosszúnadrág (és hosszúujjú ing) még jobb is, mint a rövid. Megvéd a közvetlen napsütéstől, így jobban lehet benne bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!