Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság ez "divat" lett?

Manapság ez "divat" lett?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több fiatal lányon (vagy inkább kislányon) látom, hogy a szoknyából, rövidnadrágból kilátszik a pucér feneke. Nadrágban meg elég kirívó tevepatájuk van, bevág a puncijukba. Engem ez nem zavar, de hogy ilyen fiatalon?

2016. júl. 24. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

A legtöbb kislány 18 éves korára már nem tudja megszámolni egy kezén, hogy hány emberrel feküdt le :)

Ezután ez a legkevésbé meglepő dolog szerintem...

2016. júl. 24. 14:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Bizony így van, sajnos.
2016. júl. 24. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Ez a divat és otthon senki nem szól nekik, hogy megfogja erőszakolni egy pedofil...
2016. júl. 24. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, volt pár idétlen divat az utóbbi években (jógagatya, gumicsizma).
2016. júl. 24. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Ez nem divat,hanem magasfoku igenytelenseg!!

Reszemrol es meg rajtam kivul biztos sok mas sem kivancsi a kilogo pitcsajukra csak Ok gondoljak ezt maskeppen...

2016. júl. 24. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
a sok sunnyogó nemértem miért adja a negatívot..igazuk van a kommentelőknek! ez a kemény valóság
2016. júl. 24. 23:23
 7/7 anonim válasza:
40%
Milyen kis lányoknak van tevepatájuk ? ? :D
2016. júl. 25. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!