Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordanak azok a nők...

Miért hordanak azok a nők melltartót akiknek nincs mit tartani?

Figyelt kérdés
Furi, de minden nőn lehet látni melltartót, csak vajon minek akinek szinte nincs is melle?
2016. júl. 23. 05:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%

Ugye te ilyen kis 13 éves kanos kisfiú vagy? Ilyet felnőtt férfi nem hiszem, hogy megkérdezne. Vagyis remélem.

Nekem elég kicsi melleim vannak.

Egy kis mell is tud zavaró lenni futás közben főleg melltartó nélkül. Igaz, azt hihetné az ember, hogy a kicsi az biztos nem leng meg pattog futás közben. Pedig de.

Na meg ott van az is, hogy néhany ruhát melltartóval kell! felvenni, és sokkal jobban érzem magam ha van rajtam.

Nem értem miért kell ezt túl agyalni!

Azért mert nekem kicsi a mellem mondjak le egyebek között a melltartó használatáról csak azért mert pár "férfi" szerint felesleges hordani?

2016. júl. 23. 07:16
 12/31 anonim válasza:
88%
A kisfarkú pasik miért hordanak gatyàt?A 18cm alattiak? A csóró pasiknak mièrt van bankkártyájuk ha nincs rajta semmi ?
2016. júl. 23. 08:17
 13/31 anonim ***** válasza:
46%
bírom ezeket a válaszokat. jól kigúnyolták a kis mellű lányokat. pedig 100x jobb nekik, mint a nagyobb mellűeknek.
2016. júl. 23. 09:31
 14/31 anonim ***** válasza:
98%
Tényleg azért vesznek fel hogy ne látsszon át a pólón mert az 1980ba menő volt de most már ciki!
2016. júl. 23. 10:08
 15/31 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem hordanánk, akkor meg biztos vagyok benne, hogy az lenne a baj, hogy mozog meg átüt a bimbó. Soha semmi nem jó, talán abba belemennétek, hogy anyaszült meztelen mászkáljon mindenki az utcán?

Nekem elég kicsi mellem van, és szeretem őket, semmi bajom nincs velük, nem szégyenlem őket, nem akarom hitegetni magam, mert nincs miért. De veszek fel melltartót, mert úgy kényelmesebben érzem magam és kész. Persze itthonra nem, futáshoz meg elég a sima sportmelltartó és olyankor hálát adok a genetikámnak, hogy nem kell esetleg kettő, extra tartással és merevítéssel felszerelt darabba beleküzdeni a "lányokat" hogy ne lassítsanak le. Minden tiszteletem a nagy keblű hölgyeké.

Ja, meg azért is hordom, hogy ne álljon fel a farkuk a mellbimbómra random embereknek az utcán, mint ahogy az egyik előző válaszoló is írta. Az már más téma, hogy mitől lett a mell, mint másodlagos szexuális szerv ennyire közkedvelt a férfiak között, de nem megyek bele.

2016. júl. 23. 10:26
 16/31 anonim válasza:
99%
Ès azoknak a pasiknak miért van garázsuk, akiknek nincs BMW-jük? Ès azok miért vannak félmeztelenül a strandon akiknek nincs kockahasuk? Azok minek nézik a lányokat akik rondák?
2016. júl. 23. 11:47
 17/31 Sunshinedoll ***** válasza:
21%

Mert nekik úgy kényelmes.

Légyszíves ne gyere már ezzel a "de a férfiak sem hordanak, és nekik sincs mellük" baromsággal,a férfiak akkor sem hordanak, ha van mellük, mert kövérek, és nem azért, mert mell, hanem mert csajos dolgokat hordani ciki, ha pasi vagy a mai társadalom szerint.

Meg mert olyan emberek mászkálnak az utcán, akik ide posztoltak, a kommentek 85%-a undorító, és nem csoda, ha valakinek kisebbségi komplexusa van bármilyen méret miatt és próbál megfelelni az elvárásoknak.

2016. júl. 23. 14:09
 18/31 anonim ***** válasza:
97%
nekem miért van fejed, ha nincs benne mit tartani?
2016. júl. 23. 16:04
 19/31 anonim ***** válasza:
93%
Azért hordunk melltartót, mert anélkül nekünk is mozog az a kis semmi mellünk és az rossz érzés, ahogy az is ha minden pasi a mellbimbónkra nyáladzik az utcán vagy beszólnak miatta. Nem csak az óriási mellek mozognak, nem csak azokat kell tartani. Rémes érzés melltartó nélkül futni mondjuk.
2016. júl. 23. 16:40
 20/31 anonim ***** válasza:
A kérdező miért hord sapkát, mikor üres a feje ?
2016. júl. 23. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!