Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hordanak melltartót?
Egyszerű. Mert nem szeretjük ha a hőmérséklet változásra reagál a mellbimbó (én főleg azért hordok) Ja és egyébként meg a push up miatt is hordunk melltartót :)
21/L
Kedves kérdező, te még sosem tapasztaltad, hogy a hideg hatására megkeményedik/megduzzad a mellbimbód? :D
Szerintem az 1. válaszoló is erre gondolt.
Én a magam C kosarával azért hordok melltartót még itthon is, mert így kényelmesebb, mozgás közben nem rázkódik (annyira) a mellem. Viszont fekvés/alvás közben nem tudom elviselni magamon a melltartót.
Kedves # 5/7!
Őszintén szólva nem nagyon szoktam a mellbimbóm duzzadtságával foglalkozni, így még nem tűnt fel, hogy változna a hő hatására.
Egyébként ha kicsit megkeményedik vagy felpuhul, azon hogy segít a melltartó?
Ha melltartó van az ember lányán, akkor nem látszik ha esetlegesen a hideg (vagy izgatás) hatására megkeményedik a mellbimbó.
Ennyit még nem beszéltem az időjárás mellbimbóra gyakorolt hatásáról. :D
én hordok melltartot!!4!!!
65
Sanyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!