Pocakkk kérdése:
Nagy bikini felsők Sopronban vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagy méretű( 90-95 D/E) bikinire lenne szükségem, Sopronban vagy környékén. Csak a nagy Sparban lévő fehérneműben láttam, de csak XXXl-es bugyival, és 15ezer, és nem lehet kisebbre kicserélni ott.
Ha valaki tudna mondani helyet, ahol lehet kapni ekkorát, ami szivacsos és merevítős, az nagyon jó lenne.
2016. júl. 22. 13:40
1/5 anonim válasza:
Ha 90-95-ös a hátad, akkor ne mondd már hogy nem kell XXXL-es alsó...
2/5 A kérdező kommentje:
Képzeld el nem kell. A mellem nagy, nem a seggem.
2016. júl. 22. 13:51
3/5 anonim válasza:
Na de a 90/95 mell alatt mérve azt jelenti hogy az illető baromi kövér. Vagy nem vagy tisztában a méretezéssel.
4/5 A kérdező kommentje:
Még ez is jó nekem, mrrt őszintén, 85E-t hol kapok?
2016. júl. 22. 14:23
5/5 anonim válasza:
Én 75G-t hordok, nem vennék fel nagy hátra valót mert az semmit nem tart. Turi, M&S, Triumph, (esetleg Decathlon), Sopronban nem tudom milyen üzletek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!