Nagymellű lányok vehetnek fel bikinit, ha nem akarnak ribi (zli) s kinézetet?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 16:04
1/8 anonim válasza:
Igen. És szerintem semmi gond nincs a ribizlivel, bár nekem nem a kedvencem.
2/8 anonim válasza:
Vehetnek fel. Nem ettől lesz valaki ribis.
3/8 anonim válasza:
Milyen kérdés már ez? Ne csicsásat vegyél, meg ne aranyat. Van sokféle fazon, nagy mellre is lehet találni olyat ami zártabb, csak lehet hogy egy kicsit tovább kell keresni.
4/8 anonim válasza:
Engem nem érdekel más véleménye, a magam normái szerint öltözködöm.
5/8 anonim válasza:
Nem, kizárólag garbóban lehet fürdeniük:D
Ugyanmár... Nem attól lesz valaki magamutogató és könnyűvérű hogy a nagy mellére bikinit vesz fel. (Márha a strandon teszi) Válassz egyszerűt, nem feltűnőt.
6/8 anonim válasza:
Persze, hogy vehetnek. De ha nem akarod mutogatni a melled, ha jól tudom pl. a Decathlonban van egy olyan bikinifelső, ami felér a nyakig és rettentő jól mutat nagymellű lányokon. Olyan a teteje, mint egy garbó szinte, a háta persze kivágott meg a mell alatt vége is. Azt mondják, nagyon kényelmes is.
7/8 anonim válasza:
Nem ettől leszel ribi, nyugodtan vegyél fel bikinit:) :D
8/8 anonim válasza:
Nekem a melleim miatt igen sok problémát okozott a fürdőruha kiválasztása, mert ami mellben jó volt, annak a bugyija lötyögött, aminek az alsója jó volt, az a bimbómra nem volt elég a felsője.
Na: így lettem nudista, nem veszek fel semmit - és még olcsóbb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!