Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszik a mostani divat?

Nektek tetszik a mostani divat?

Figyelt kérdés
Ma is végigjártam a H&M-et, a Mangot, a New Yorkert, a Marks&Spencert és a C&A-t, és egyik helyen ocsmányabb ruhák voltak, mint a másikon. Ennyire rossz az ízlésem?

2016. júl. 21. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva, én nem járok ilyen helyekre. Egyrészt az ára miatt, másrészt sokan innen öltöznek és nincs egyediség még egy pici se. Konkrétan milyen ruhákra gondolsz?

Velem is volt már úgy, hogy nem találtam értelmes ruhát ilyen üzletekben, mert van egy divat és akkor mindenkire azt akarják ráerőltetni, hogy márpedig ezt kell viselned, nem azt ami neked tetszik. Ezért járok turikba.

2016. júl. 21. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ezekben az üzletekben a basic dolgokat szoktam csak megvenni, szerintem azok jó áron vannak és nem rossz minőségűek.

Igazából én a rövidnadrágoktól akadtam ki, mert nem találtam egyszerűen normálisat, csak tüdőgatyát vagy olyat, amiből a fél seggem kilóg...

2016. júl. 21. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyenesen felfordul ettől a "divattól"
2016. júl. 21. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Felfordul a gyomrom*
2016. júl. 21. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik, évek óta semmit nem vettem boltokban. Többnyire rendelgetni szoktam külföldi webshopokból vagy ebay-ről. Jobbat nem tudok. Turihoz nincs türelmem, ott is csak 1 óra bóklászás után találok egy ruhadarabot ami normális...
2016. júl. 21. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik!Valahogy mindenki ugyanolyan,mert ez menő.Én inkább turikból vásárolok,szinte minden polóm onnan van.Örülök neki,mert így legalább nem válok tucattömeggé.Legalább ha kimegyek az utcára nem találkozok még tíz ugyanazt a darabot viselő lánnyal.Organ semmilyen ez a mai divat:feszes nadrág,converse s valami poló.Hol itt az egyéniség,a különlegesség?
2016. júl. 21. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
*olyan
2016. júl. 21. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:

hát nekem sokkal jobban tetszik a mostani divat, mint mondjuk a 70es éveké...

nektek úgy ahogy van, a komplett mai divatból nem tetszik semmi?

2016. júl. 22. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!