Miért van ezés mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mióta au eszemet tudom öltözködésben a sportos vonalat "követtem" (nálam ez a farmer+póló+pulcsi/melegítőfelső kombinációt jelenti), viszont mostanában egyre szívesebben hordanék ilyen romantikus és bohém stílusú ruhákat, a probléma csak az, hogy nem biztos, hogy fel mernék venni pl. egy csipk-e vagy tüllszoknyát.2016. júl. 20. 00:44
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam:
*ez és*.
2016. júl. 20. 00:45
2/7 anonim válasza:
Mindenkinek változik az ízlése, de ezzel semmi probléma. Néha kell is egy kis váltás, hogy ne legyen unalmas, egyhangú.
3/7 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, minden nap farmer + póló kombináció ill. azok a kapucnis felsők, halálfejes stb. Nagyon fiús voltam még a fiúk szerint is. Aztán történt vmi, ami miatt nőnek akartam magam érezni így elkezdtem szoknyát hordani. Eleinte csak heti 1X vettem fel, aztán már 2X, 3X és most már ott tartok, h 3,5 éve csak szoknyát hordok, még télen a - 15-20 fokokban is és mostanra már el sem tudom képzelni az életem nadrágban :) Szóval szerelem lett belőle és engem nagyon motivál még abban is, h minden részletre odafigyeljek pl. azelőtt a farmerhoz felvettem egy akármilyen cipőt, de most már meg kell válogatnom, h mit veszek fel egy szoknyához, mert lássuk be, egy szűk ceruzaszoknya egy teniszcipővel nem a legjobb ízlés szempontjából. De én azt javaslom, h tegyél egy próbát, egy nap nem a világ, ha nem tetszik, akkor másnap már nem veszed fel. Jaj és a volt osztálytársaimmal mikor találkozom, akkor mindig olyan 5 percre nem tudnak megszólalni a meglepettségüktől, h abból a fiús lányból, akire emlékeztek, hogyan lett egy nőies nő..... na és azokért a pofákért már megéri szoknyát húznom.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2016. júl. 20. 11:35
5/7 A kérdező kommentje:
Mindkét válaszolónak ment a zöld pacsi!
2016. júl. 20. 11:36
6/7 anonim válasza:
Én nagyon változó öltözködésű vagyok.Én akár az egyik nap képes vagyok miniszoknyába szaladgálni másnap meg a legfiusabb ruhát keresem ki a szekrényből.Szerintem ez nem baj.Én mindenképp azt mondom, hogy azt vegyél fel amiben jól érzed magad.Ha te s tűsarkubam és a koktél ruhában érzed jól magad akkor azt hord ha egy fiús szettben akkor azt húzd fel.És ez szerintem normális és be csinálj semmit.Amit szívesen hordanál azt hord.Ha valakinek nem tetszik akkor lelehet kopni.De az öltözködés az megmutatja milyen egy ember.Ha mindig csili-villi cuccokba van akkor egy hercegnőnek képzeli magát.Ha farmer póló pulcsi akkor egy sportosa abb ember.De gondolom érted mire gondolok.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen értem :), nagyon köszönöm a te válaszodat is, ment a zöld kéz!
2016. júl. 22. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!