Lányok, ez a szandál nagyon bénán néz ki egy fiú lábán?
2016. júl. 18. 13:14
1/16 anonim válasza:
Minden szandál nagyon gáz és égő 1 férfinak mert a szandál nőknek lett ki találva hogy mezítláb mutogassak a lábukat!!!
2/16 anonim válasza:
A szandállal semmi gond, a lábkörmeid elég furán lettek levágva.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi mndenkinek, semmi baj, eddig 2x vettem fel, de egyszer sem éreztem benne magam jól. Hiába kényelmes nagyon.
2016. júl. 18. 14:55
6/16 anonim válasza:
Inkább akkor egy papucs, én amúgy is inkább "papucspárti" vagyok van egy szandálom de mellőzöm inkább..
7/16 anonim válasza:
Jól beszél az 1-es, férfin minden szandál gáz. Meg úgy eleve a zokni nélküli láb utcán.
9/16 anonim válasza:
Én meg a 2. válaszolóval értek egyet, semmi gond ezzel a szandállal. A körmeid viszont tényleg rondán lettek levágva Kérdező, így ne mutogasd a lábadat mezítláb :D
Egyébként meg hülyeségnek tartom, hogy a fiúk ne viseljenek se szandált, se papucsot nyáron sem. Ha meglátok egy fiút 40 fokos kánikulában zoknis zárt cipőben, rögtön az jut eszembe, hogy milyen büdös lehet szerencsétlennek a lába így. Papucs, szandál mezítláb nem zavar, csak legyen ápolt a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!