Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha vesztek új ruhát mennyi...

Ha vesztek új ruhát mennyi ideig hordjátok?

Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim akik minden évszakban lecserélik a ruhatárukat.Míg mások évekig hordják.(én is ebbe tartozom)Kíváncsi lennék ki hogy csinálja...:)
2010. ápr. 16. 10:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én addig hordom amíg szét nem foszlik rajtam..
2010. ápr. 16. 18:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A múlt évben egy divat üzletben dolgoztam így elég sok ruhát halmoztam fel(meg előtte is a munkámból kifolyólag)most ezeket hordom, mivel sok van nem hordom őket agyon, csak például a műbőrdzsekimet amit most már ki kellett dobnom mert már kopott volt, meg egy két cipőt amit imádok, és van olyan kardigánom is ami már vagy 4éve megvan és még mindig hordom. Van egy boleróm amit 1-2évig elő sem vettem, aztán most egész télen az volt rajtam, de fordítva is elő szokott fordulni.
2010. ápr. 17. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!