Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha vesztek új ruhát mennyi...

Ha vesztek új ruhát mennyi ideig hordjátok?

Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim akik minden évszakban lecserélik a ruhatárukat.Míg mások évekig hordják.(én is ebbe tartozom)Kíváncsi lennék ki hogy csinálja...:)
2010. ápr. 16. 10:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
vannak olyan ruháim,amik megvannak 6-8 éve is,meg vannak ruháim,amiket max 1 évig veszek fel,változó...
2010. ápr. 16. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én se cserélem le.Addig hordom amig tetszik, amgí jól áll,amig nem lesz nagon viseltes
2010. ápr. 16. 10:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is addig hordom, ameddig tetszik, vagy amíg jó rám, de olyan is van, h épp nem tetszik vagy épp nem jó rám, olyankor elteszem őket, h hátha mág jó lesz máskor, és mindig jó is szokott lenni :) Csak végső esetben dobok ki ruhát. Amúgy évekig én is.
2010. ápr. 16. 10:36
 4/12 anonim ***** válasza:
hát ruhája válogatja, de nem cserélem gyakran a ruhatáramat. Néha veszek egy egy új darabot és ezzel feldobom a régit. Amúgy addig hordom,amíg tetszik ill. amíg nem megy tönkre. Ha már kopott, de még fel lehet venni,akkor itthonra hordom (például a rövid ujjú felsőket).
2010. ápr. 16. 10:37
 5/12 anonim ***** válasza:
a kedvenceimet énis évekig hordom. 2-3-4-évig kb. de minden évszakban veszek énis egy pár új ruhát, és hátha azokból is egy új kedvenc kerekedik ki:D
2010. ápr. 16. 11:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2010. ápr. 16. 12:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
évekig,amíg tönkre nem megy,nagyon ritka,ha megunom..ilyen talán 1x fordult elő,azt elpakoltam,és amikor ujra elővettem,nem is értettem,hogy hogy unhattam rá..így volt ez egy zöldeskék batikolt felsővel..:D
2010. ápr. 16. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Évente egyszer csapok egy nagybevásárlást, mert van sok ruhám ami évenként kopik(és ezek közt rengeteg az olyan, amit nincs szívem kidobni :D), és hát újat kell venni. De van olyan nadrágom, pulcsim ami 3éve megvan már :)

Cipőt csak évente veszek.

2010. ápr. 16. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Általában addig hordom amíg jó rám (amíg még jól áll rajtam), illetve viselhető. Van olyan felsőm, ami már elég nyúzott, de itthonra még felveszem. Vannak olyan darabjaim, amiket jobban szeretek, azokat többet hordom.

Évente szoktam selejtezni a holmijaimat, s minden tavasszal/nyár elején veszek egy-két új darabot.

Mostanában csak akkor veszek ruhát, ha szükségem is van rá, mert pl: a fekete nadrágom tönkre ment/kikopott, s kell helyette másik.

Régebben volt úgy, hogy csak sétáltam a városba, bementem egy üzletbe, s ha tetszett, megvettem (főként turiba), de most ez is luxus. Úgyhogy ami van, azt kell hordani.

A múltkor pont itt olvastam valamelyik kérdésben, hogy kinek hány farmernadrágja van. S írták, hogy 20 de csak 4-et hord. Szóval ilyen luxust nem engedhetek meg magamnak. Próbálok olyan ruhákat válogatni, amelyek jól kombinálhatók egymással.

2010. ápr. 16. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Ameddig tönkre nem megy. De van, hogy következő alkalomkor már nem tetszik és veszek újat. De ez a ritkább.
2010. ápr. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!