Ha vesztek új ruhát mennyi ideig hordjátok?
Évente egyszer csapok egy nagybevásárlást, mert van sok ruhám ami évenként kopik(és ezek közt rengeteg az olyan, amit nincs szívem kidobni :D), és hát újat kell venni. De van olyan nadrágom, pulcsim ami 3éve megvan már :)
Cipőt csak évente veszek.
Általában addig hordom amíg jó rám (amíg még jól áll rajtam), illetve viselhető. Van olyan felsőm, ami már elég nyúzott, de itthonra még felveszem. Vannak olyan darabjaim, amiket jobban szeretek, azokat többet hordom.
Évente szoktam selejtezni a holmijaimat, s minden tavasszal/nyár elején veszek egy-két új darabot.
Mostanában csak akkor veszek ruhát, ha szükségem is van rá, mert pl: a fekete nadrágom tönkre ment/kikopott, s kell helyette másik.
Régebben volt úgy, hogy csak sétáltam a városba, bementem egy üzletbe, s ha tetszett, megvettem (főként turiba), de most ez is luxus. Úgyhogy ami van, azt kell hordani.
A múltkor pont itt olvastam valamelyik kérdésben, hogy kinek hány farmernadrágja van. S írták, hogy 20 de csak 4-et hord. Szóval ilyen luxust nem engedhetek meg magamnak. Próbálok olyan ruhákat válogatni, amelyek jól kombinálhatók egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!