Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek miért vesznek fel...

Szerintetek miért vesznek fel az emberek hétköznapi viseletre futó/sportcipőt?

Figyelt kérdés
Marha nagy divat lett mind a fiúk és a lányok körében is. (Direkt nem férfi és nő) Ilyen Nike airforce meg airmax meg az istentudja még miylen air-okra gondolok. Lehetőleg minél rikítóbb színekben, feltűrt nadrágszárral. Ízléstelen. Menjen benne futni, arra jó. Nade HÉTKÖZNAPRA? A legjobb mikor ilyen ingekhez meg egyberuhákhoz veszik fel. De öltönyhöz is láttam már. És mindegyik azzal indokolja hogy "háde milyen kényelmes". Az én "boating" cipőm is k"rva kényelmes:D És mégse futócipő. Vagy ezek azt hiszik hogy menő? Mer "drága"? Hol látták ezt hogy ez menő?

2016. júl. 17. 00:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentként írom, aztán többet nem:D

Az okoskodóknak üzenem: Guglizzon má rá arra hogy boating shoes a képek között. 100 ból körülbelül 3 képen van hajó. És bőven szerepelnek képek ahol utcán viselik őket.

Akkor ezután keress rá arra hogy running shoes. Vagy miabábanat. Mit ad isten csak olyan kép van amibe sportolnak/futnak:D és nem hoz be egy olyan képet se ahol valami zara/bershka mániás feltürt nadrágju hülyegyerek hordja:D Téma lezárva

2016. júl. 17. 23:17
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekem valami noname decathlonos túracipőm van amit néha akkor veszek fel ha sokáig leszek a városban mert tényleg kényelmesebb és nem töri a lábam.
2016. júl. 17. 23:37
 13/24 anonim ***** válasza:
jólvan okostojás, akkor legyél boldog a 'szupermenő' boating cipőddel:DD
2016. júl. 18. 10:52
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Na, mikor a hülye okoskodik...

"Boat shoes are typically canvas or leather with non-marking rubber soles designed for use on a boat."

Nem az számít hogy te hány képet találsz róla amin hajó van... attól még te sem utcai cipőt hordasz, szóval miért szólsz be másoknak? Nem csak utcai/gyaloglócipőben lehet az utcán lenni. Magánügy ki mit hord és miért.

2016. júl. 18. 11:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Farmert se vegyél fel ha éppen nem mosol aranyat, nem utcára való, hanem, hogy térdelj benne a patak partján.
2016. júl. 18. 13:57
 16/24 anonim ***** válasza:
hogy keménykedik a 11. kommentjében. lol
2016. júl. 18. 14:24
 17/24 A kérdező kommentje:

hát ennyi hülyét:D nem bírom ki hogy ne válaszoljak.

most komolyan ti hány évesek vagytok?:D csakmer 18-20 év feletti embert nem láttam még hasonló stílusban öltözködni mint amit ti itt védtek.

Farmerba aranyat mosTAK. 50 éve ja. Mameg hétköznapi

Zakóba vadászTAK. Szintén régen. Mameg mondhatni hétköznapi. (nem az öltönyre gondolok)

Pólóingbe teniszezTEK meg lovaspólózTAK. Szintén hétköznapi viseletté vált.

Boating shoesba vitorláznak, de szintén hétköznapi viselet. Nem lehetne megkapni bármelyik ruhamárkaboltba ha vitorlázásra lenne kitalálva. Ralph Laurennek meg a Guccinak meg a Zaranak aztán k"rva sok köze van a vitorlázáshoz. kimondott hajósmárkák igen.

De könyörgöm egy ki"aszott futócipő.amit SPORTSZERGYÁRTÓ GYÁRT. Nem divatmárka, SPORTSZERGYÁRTÓ GYÁRT. Nem hétköznapi viselet. Inghez. Meg zakókhoz.MEG CSOKOR NYAKKENDŐŐHÖZ?.Ne szórakozzatok már.

2016. júl. 18. 17:11
 18/24 anonim ***** válasza:

biztos régen is voltak ilyen retardáltak mint te, amikor elkezdték hétköznapokon is viselni ezeket a ruhákat, amiket addig nem.

egyébként többek között zara és hasonlók is gyártanak már edzőcipőket, sok egy az egyben úgy néz ki, mint egy futócipő.

2016. júl. 18. 19:34
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen igen! Biztos voltak:D Szerintem teis a sportcipősök táborába tartozol
2016. júl. 18. 21:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem még mindig farmerben mosnak aranyat.
2016. júl. 18. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!