Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a táska megfelelő lenne?

Ez a táska megfelelő lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Egy táskát néztem kk magamnak amit az iskolában szeretnék használni.Szerintetek megfelelő lenne?Ja és ha tudtok akkor mondanátok oldalakat ahol rendelni tudnák.

UI:És mi a neve ennek a fajta táskának,vagy csak simán táska?

Link: [link]

2016. júl. 10. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kicsi lesz, de te tudod.

Én egyszer a ny-ben vettem egy ugyanilyen táskát csak az összehúzhatós volt és valami borzalmas. 1 hónap után le is cseréltem, mert nem fértek bele a könyvek se. :/

2016. júl. 10. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsike lesz. Amúgy vászon hátizsák nincs külön neve.
2016. júl. 11. 05:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is kicsi, de lehet belőle kapni nagyobb változatokat is. Én is ilyet hordok suliba és nekem semmi problémám nincs vele, elférek benne és én szeretem is. Kényelmes mert akár 2 vállon is tudom hordani, de a stílusuk meg közelebb áll hozzám mert nem olyan sportos mint a legtöbb hátizsák. Ilyen ebay, etsy, wish, aliexpress oldalakon sokat lehet látni, hogy melyiknek milyen a minősége az már más kérdés, de szerintem itt sokat találni. Mondjuk ezek a vászontáskák alapból nem arra lettek kitalálva, hogy valaki nagy súlyokat cipeljen bennünk, de vannak műbőrből vagy vastagabb anyagból készült ilyen stílusú táskák is, vagy aminek csak az alján egy erősebb anyag, az is tovább bírja szerintem. Viszont nekem is vászontáskám volt és végül kibírta, bár én nem hordtam sok cuccot magammal. Egyébként boltokban is vannak, én a deichmannban vettem nemrég egy ilyen stílusú táskát, de a claire's-ben is láttam. Élőben jobb szerintem mert akkor jobban látod, meg tudod nézni, hogy milyen az a anyaga, mennyire erős stb.
2016. júl. 11. 09:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.Arra én is gondoltam hogy kicsi lesz.De nem baj,majd keresek nagyobb méretben. :)
2016. júl. 11. 10:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok újra.Keresetem egy másikat,ez nagyobb talán?

[link]

2016. júl. 12. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon jól néz ki, de nekem az utolsó is kicsinek tűnik kicsit.. bár attól is függ, hogy mennyi mindent hordasz suliba. ha megfelelő méretűt találsz, akkor mindenképp megfelelő! :)
2016. júl. 12. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!