Hol tudok olcsón, Converse utánzathoz hozzájutni?
Emblémával, "All star" felirattal ellátott "converse" cípőt szeretnék vásárolni. Mivel anyagi helyzetem jelenleg nem teszi lehetővé, hogy egy több tízezres példánnyal lepjem meg magamat, egy utánzatra gondoltam. Hol és mennyiért tudok egy ilyen cipőt beszerezni, illetve minőségileg mit jelent az "utánzat"?
Köszönöm
sehol.
még a kínain sem.
El is mondom miért:
A Converse All Star név le van védetve,szoval ha valaki ilyen cipőt vagy bármi mást gyárt amin rajta van ez a szöveg akkor az szépen fizethet.a kínain össze vannak cserélve a betűk szal vmi Oncervse LAL Tasr...v vmi ilyesmi,vagy esetleg 6 águ a csillag és nem öt.
tuti másolatot szerintem sehol sem kapsz.
De csinálni tudsz. Szerzel olyan papírt ami hasonló az eredetin lévőhöz és nyomtatsz rá.
bár az elég gagyi.
Amugy tényleg nem kerül több tízezerbe.
és nem is kell a netről rendelni.
El kell menni egy Converse-Oneill out letbe.én vettem egy kék converset amiból csak egy van az országban,mert amerikából hozták miintának,de itt nem kellett.10ezer volt.Out letben sokkal több és egyedibb csuka van mint azokba amik a plázákba vannak.
Szerintem kitudsz fizetni 8-10 ezret.egy deichmann is annyi és azért annyian odáig vannak..
lol. te tényleg ennyire gyépé vagy?
lehet, hogy nálatok 15.000 körül van, mint általában máshol boltokban, de
én meg a netről beszéltem! azt akár pécsről rendeled, akár mucsaröcsögéről, akkor is 7990+postaköltség. felfogod?
Igen, minden bizonnyal xD
(Ha már valaki ért a neten való rendeléshez, költségcsökkentés gyanánt, az már kocka :D) Hány éves vagy 14? :D
Miért akarsz te is ilyen lenni? Vegyél egy másikat, olcsóbban :D Ne legyél te is tömegember :D Ha egyedi lennél, sokkal jobb lennél.
De sima tornacipőt bárhol kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!