Hol tudnék ilyen kabáthoz hozzájutni?
Figyelt kérdés
[link] Már kerestem mindenhol, boltokban, neten, de eddig nemakadtam még csak hasonlóra sem..2011. jan. 23. 01:11
1/6 anonim válasza:
Külföldi divattervezők gúnyáit nem nagyon találod meg a tömeggyártásban sztem ez is vmi hasonló lehet.Elég érdekes fazon.A márkásabb boltokban lehetnek ilyen kicsit "elvont" darabok.
2/6 A kérdező kommentje:
Volt facebookon egy oldal, az m&m fashion, ott voltak ehhez hasonló pulóverek, de egyszer csak eltűnt ez az oldal, és google-ban sem találom semmi nyomát.. Nagyon tetszenek nekem az ilyen stílusú dolgok, de hátrány hogy még csak nem is pesten lakom ahol vannak jobb boltok, hanem szombathelyen, vas megyében, és itt nem olyan nagy a választék..
2011. jan. 23. 01:48
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de iszonyú ronda ez a dzseki.Persze, ha ilyen kék hajad van és hasonlítasz a képen lévő pasihoz, biztosan jól fog állni, ha megtalálod álmaid kabátját.
4/6 A kérdező kommentje:
Nincs kék hajam, és nem is nézek ki Jared Letonak, de szereten a nem hétköznapi ruhákat, dolgokat.:)
2011. jan. 23. 02:01
5/6 anonim válasza:
Egy varrónő szerintem megoldja neked :)
Egyébként boltban nem hiszem, hogy találni fogsz.
Jared Letonak meg iszonyatosan áll ez a kék haj, pedig amúgy bírom :D
6/6 A kérdező kommentje:
Énis nagyon bírom, és szerintem se áll jól neki ez a kék haj :D
2011. jan. 23. 02:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!