Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól néz ki ez a...

Szerintetek jól néz ki ez a karóra?

Figyelt kérdés

Kérlek alkossatok róla véleményt, befolyásolni nem fog, csak érdekel. Nem és kor is jöhet ha nem probléma. Köszi!

[link]

2016. júl. 3. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép.
2016. júl. 3. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Jól néz ki. Nekem kicsit "zsúfolt". Ennél vannak egyszerűbb, kifinomultabb darabok is. De már ez is sokkal jobb, mint, ami mostanában általában tetszik a fiataloknak.
2016. júl. 3. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, azt beismerem hogy kicsit zsúfolt, a tachymeter se hiányozna róla annyira. A nagyon egyszerű, letisztult darabokat is nagyon szépnek találom, de nekem nem az a stílusom.
2016. júl. 3. 11:56
 4/7 anonim válasza:
Nekem is tetszik, kicsit egyedibb és izgalmasabb hatást keltő, mint mondjuk a fém száras társai. 25/l
2016. júl. 3. 12:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Ment a zöld mindenkinek.
2016. júl. 3. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Mivel ez egy sportos darab, szeirntem nem zavaró a zsúfoltság. Ráadásul belépő-középkategóriás órának nagyon jó, tehát biztos nem megy tönkre, nem szakad el a szíj némi extremebb igénybevétel esetén - koccanás, esés közbeni lehetőségek... És gyanítom, hogy aszerkezet se megy tönkre pár év, hónap alatt.

Szóval jó váalsztás, ha meg neked tetszik, akkor meg tökéletes.

Esetleg annyi, hogy ha valóban is sportolnál benne, akkor érdemes más szíjon gondolkodni, vagy, ami még jobb, kettőt beiktatni, egyik hétköznapra, másik sporthoz - nem nehéz cserélni őekt, és meghálálja az óra.

2016. júl. 4. 12:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, a gyári szíjat félreteszem hogy ne sérüljön, de mindenképpen bőr szíjjal szeretném hordani.
2016. júl. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!