Swag vagyok, miért néznek meg folyton az utcán?
Figyelt kérdés
Olyan bosszantó mindig utánam fordulnak vagy végig néznek rajtam mert márkás ruhákban vagyok.
Nem akarok megváltozni!
Segítséget kérek ,ti hogy kezelnétek ezt a szitut?
22/l
2016. júl. 2. 16:47
21/23 anonim válasza:
a 19-esnek igaza van. ennek a kérdésnek semmi értelme a swag az egy szó és nem egy stílus. és ha lenne egy kis eszed akkor beírnád a google-ba , hogy swag girl és kijönnek a forrónacis crap top-os pi*ák. Ennyit erről.
22/23 A kérdező kommentje:
Le vagy pontozva!
Mert ez nem igaz....... és úgy is tom hogy te vagy a 19-es !!!
Két regisztrációs,...szánalmas!
2016. aug. 10. 07:57
23/23 Furujika válasza:
Legy buszke a stilusodra. Legy buszke, hogy jol megnez a tobbi ember. De ne ess at a lo masik oldalara, ne csinalj tul bekepzelt fejet. Szoval buszke legyel, de tartsd is meg magadnak. Csak olyan semleges nezessel nezz vissza.
Ha engem nagyon megneznek, igyekszek baratsagos kepet vagni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!