A Converse cipők jobb minőségüek mint más tornacipők?
Ha a kínai/Humanic-os/Deichmann-os tornacsukádat nem ugrálod szét, nem koptatot széjjel, nem teszed tönkre, vigyázol rá, akkor ugyan azt kapod, mintha a Conversedre vigyáznál. :) Semmi különbség, bizonyítékom van rá :). :D
Kínai tornacipő vs. Converse cipő deszkázásnál ugyanúgy 2hét alatt törik ketté. :D
szerintem jobbak.
van egy fekete bőr conversem ez a 3. éve és attól eltekintve hogy a talpa a sarokrésznél kissé megkopott és elvékonyodott, tökéletes állapotban van.
ellenben egyéb kínais, deichmannos tornacipőim közöl a tavasztól őszig tartó viselést sem mindig élik túl (merthogy szeretem ezeket a színes tornacsukákat és sajna arra nincs pénzem hogy olyanból 2-3 pár converset vegyek)
Abból a szempontból is megéri, hogy a converekre nem kell úgymond vigyázni. Úgy értem egy cipőt nem azért veszek meg, hogy a szekrénybe tartsam és óvjam minden esőcsepptől. A cipő egy használati tárgy. Azzal ha minőségi "hiba" miatt folyton vigyázni kell rá elveszti az "értelmét"
sokkal jobb minőségűek.:D
Jó nyilván az is közre játszik hogy vigyázol-e rá..
De gondolom nem azért veszed meg hogy szögeket taposs vele.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!