Dj Bax kérdése:
Szerintetek ez a rövidnadrág jól áll nekem?
2016. jún. 29. 21:03
11/16 A kérdező kommentje:
Miért vesz fel egy férfi női rövidnadrágot?!! csak megsúgom neked ez férfi enyhén csőszárú nadrágból lett elvágva meg ha ebbe érzi éppen jól magát
2016. jún. 30. 17:55
12/16 anonim válasza:
miért beszélsz E.sz./3.személyben önmagadról? :DDD
13/16 A kérdező kommentje:
mert ez másra is vonatkozhat nem vagyok én ezzel így egyedül talán azért nem kéne az értetlenkedés arra nem vagyok kíváncsi
2016. jún. 30. 20:01
14/16 anonim válasza:
Nem ízléses. Hagyományosan a férfi rövidnadrág eléri a térdet. Lehet hogy a helyi páwa, búza menőcsávóknál az ilyen is dívik, de egyébként a közízlés viszolyog tőle.
15/16 A kérdező kommentje:
na most nagyot tévedtél hogy a férfi rövidnadrág eléri a térdet mert nem minden esetbe van nekem kifejezetten férfi és jó nem enynire rövid de ilyenel si találkoztam már de térdet nem egészen éri el nem is jó ha eléri emrt nekem az birizgáló érzés
2016. júl. 6. 18:16
16/16 anonim válasza:
Gusztustalan, és kész. Hardcore melegeknek ez egy visszafogott viselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!