Piszkafa- ill. ropilábú férfiak! Ti nem szoktátok szégyellni (mondjuk rövidnadrágban), hogy ennyire vékony, csenevész virgácsaitok vannak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 13:18
1/9 anonim válasza:
Te most provokálsz?
milyen alpári kérdés ez?
Nem sül le a képedről a bőr, hogy másokat sértegetni mersz külsejük miatt?
2/9 A kérdező kommentje:
Az eszedbe se jut, hogy én is ilyen lábakkal rendelkezem, és sorstársakat keresek, akik segítenek elfogadni ezt a hátrányt?
2016. jún. 26. 13:33
3/9 anonim válasza:
Ja, de legalább közé tehetted volna a leírásban, hogy te is olyan vagy!
Akkor nem úgy álltam volna hozzá, hogy te csak szimplán egy gúnyolódó vagy!
4/9 anonim válasza:
De igen. Viszont kemény munkával lehet rajta változtatni. Edzeni kell rá.
5/9 anonim válasza:
nem zavar, azon elég nehéz változtatni meg a férfiak 80%-ának úgy is oylan, a maradék 20%-nak meg vastag tömzsi lába van
6/9 anonim válasza:
Te a rövidnadrág fétises csaj vagy?
Kérdésedre valaszolva: nem
7/9 anonim válasza:
Szerintem őket ez nem foglalkoztatja annyira, mint a nőket a lábuk.
8/9 anonim válasza:
Miért kéne? A lábaim igaz hogy vékonyak, de sportosak és meg szokták néha dicsérni is ha rövidben vagyok. :)
9/9 anonim válasza:
A vádlijaim nagyon vékonyak(a sok gyerekkori gipszeléstől)és nem is egyformák,nagyon flusztrál nehezen szánom rá magamat a rövidnadrágra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!