Ti melyik bikinit választanátok? (Kép)
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni a két a bikini között. A mellméretem C/D tehát nem vagyok egy deszka de nem lógnak a melleim. Viszont nem vagyok benne biztos hogy egy nyakbakötős ami tényleg tart nem lenne-e előnyösebb. Van pántnélküli bikinim erről is mellékeltem képet.
Az utolsó 2 kèpen a bikinik vannak
A hajam kb. A modell hajszínészevel megegyező szemem barnás zöldes.
2016. jún. 26. 22:06
11/19 anonim válasza:
Ah, most leesett az állam. Nagyon csini vagy.
Szerintem is a másodikat válaszd.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget és a kedves kommenteket!!
2016. jún. 27. 10:36
13/19 anonim válasza:
Az első fazon nem lesz jó. Az kimondottan kis mellekre van kitalálva, bevág a nagyba. Jobban áll a pántos.
14/19 A kérdező kommentje:
Nem , egyeltalán nem vág be tudod ezért találtak fel különböző méreteket...nyilván nem egy 34-eset fogok megvenni
2016. jún. 27. 14:56
15/19 anonim válasza:
A h und m-ben próbáltam azt a fazont, 38-ast, nekem bevág a C-s mellembe,és rondán leszorítja. Az nem az a fazon, mint ami az első képeden rajtad van,a z tényleg nem vág bele, de ennek az anyaga is ilyen tömör, szoros, sűrűbb, és keskeny is.
16/19 A kérdező kommentje:
Értem igazából a végére egik sem lett bemetnem a h&mbe és vettem egy másikat :)
2016. jún. 27. 15:32
17/19 anonim válasza:
Szerintem az első,a fekete pánt nélküli is elég jó,de a virágmintás jobb.Javaslom,hogy mindenképpen nyakbakötőset válassz.
18/19 anonim válasza:
Megmutatod, amit vettél? Rajtad!
19/19 pinkpancser válasza:
Tetszenek a cuccaid! De a tartalma még jobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!