A lányok egy része miért jár nyaranta olyan nagy kivágású felsőkben, hogy a mellük felső része simán kint van belőle?
Egy nőnek tisztában kell lennie azzal, hogy amit kirak, azt nézni is fogják. Akkor pedig ne hisztizzen.
Én is nő vagyok, megtudnék pusztulni ezekben a melegekben, ujjatlan felsőket hordok, nagyobb nyakkivágással, mégse látszik a dekoltázsom. Nem lesz attól kevésbé melegem, ha kirakom a berendezést. Volt egy osztálytársam, tél közepén is olyan mélyen kivágott felsőkben járt, hogy a pushupos melltartója is látszott.
8. vagyok.
Most olyan hihetetlen, hogy valakit nem zavar, ha nézik? Nézzenek, nézni szabad, azért van a kirakat is. És akkor mi van? Senki nem hal bele :D
Okok:
- divatos
- tetszik nekik
- 35-40 fokban az ember megprobal bizonyos erkolcsi hatarokon belul tobb testajat csupaszon hagyni,amit maskor nem tenne csak azert h kevesbe legyen melege
Ha én kipakolom a melleimet, akkor tudomásul kell vennem, hogy a pasik meg fognak bámulni! Aki ezzel nincs tisztában, az ne pakolásszon ki semmit, csak aztán ne sipákoljon hogy rá sem néznek!:)
Akik megbámulnak azok meg nem feltétlen bunkók: a pasiknak a mell szexuális ingereket sugároz, és ők így működnek, ez van beléjük kódolva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!