Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas nőkön magassarkú. Jó,...

Magas nőkön magassarkú. Jó, vagy nem?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 00:47
1 2
 11/13 anonim válasza:
A legjobb. Egy magas nőnek eleve valószínűleg szép lába van, de ez még rádob, nagyon jó!
2010. szept. 6. 12:19
 12/13 anonim válasza:

Hááát :)

Én tegnap beszereztem egy állati jó cipőt olyan 8cm sarokkal az én 183cmel még jobb :D Nem érdekel hogy mit gondolnak. igenis jó érzés mikor megnéznek és meg dicsérnek milyen magas vagyok. Csak nézz meg hírességeket, magasak csinosak és magassarkút hordanak. Régen nem vettem fel, de ma már bátran büszke vagyok arra hogy nem vagyok alacsony, jobb magasnak lenni nem vagyok átlagos :)

2011. máj. 18. 15:52
 13/13 anonim válasza:

Jól teszed :) Ilyen lánnyal ismerkednék össze, pont ideális vagy hozzám magasságban :D Kevesen tudják, de a tornacipő sem egészségesebb semmivel, mint a magassarkú, ellenben egyáltalán nem nőies... nem értem hogy bírnak lányok ilyen igénytelenek lenni.

De ez, hogy egy alapból nem kicsi lány még magasít magán ez nekem nagyon szimpi :) Te egy főnyeremény vagy :))

2011. máj. 27. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!