Magas nőkön magassarkú. Jó, vagy nem?
Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 00:47
3/13 anonim válasza:
Ha 170-180 között vagy és nem 10cm-s a sarok akkor szerintem nyugodtan :)
4/13 A kérdező kommentje:
Nem magamra gondoltam, általánosságban kérdezem, hiszen napjainkban sokan vitáznak erről. Ha sétálok az utcán egyre több magas nőt látok, sokat magassarkúban, hiszen - ti férfiak ezt nem érthetitek - de a magassarkúnak sajátos varázsa van, amit csak az érezhet, aki hordja. És igazából tisztelem azokat a nőket akik vállalják a magasságukat, és felveszik azt a plusz 8 centit, mert nőiesebbnek érzik maguk tőle.
2008. szept. 27. 11:46
5/13 anonim válasza:
Minel magasabb a sarok annal szebb a lab es nincs szebb latvany egy magas, karcsu nonel aki magassarkut visel.
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2008. okt. 1. 14:07
7/13 anonim válasza:
Nem függ magasságtól. Az én csajom 180 centi, én 183 és ennek ellenére is ráadok olyan cipőt, aminek 10centis sarka van, tehát abban magasabb lesz nálam és a legtöbb pasinál. Mindketten nagyon élvezzük és egyáltalán nem zavar bennünket. Egy darab műanyagtól nem lesz senki sem permanensen magasabb, az csak egy cipő, kibújsz belőle és eltűnik a különbség.
Ha valaki jól érzi magát akkor bárki bármit hordhat.
8/13 anonim válasza:
Az előzőnek teljesen igaza van, én 176 cm vagyok és próbálnak lebeszélni a magassarkúról, de nem hagom magam :) 18L
9/13 anonim válasza:
én 170 vagyok és a kedvenc magassarkúm 12 centis:D nem érdekel h magas vagyok benne én így érzem jól magam ennyi:D 14/L
10/13 anonim válasza:
Én 180 cm vagyok (25/N), nem olyan régóta hordok magas sarkút. Régen nem mertem a magasságom miatt, meg amúgy sem volt akkor még stílusom. Most már igen. De azért nem 10 centiset, az már tényleg sok lenne és kényelmetlen is. De úgy 3-4 centi az belefér. És jól érzem magam benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!