Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, HRVT fodros ruha?

Lányok, HRVT fodros ruha?

Figyelt kérdés

0-24 hallom ról az ömlengést,gardróbcsere.hu-n ( online személyes használtruha adás vétel) ha kitesznek egy eladó ruhát egyből kap bekedvencelést,másnapra el is viszik 6000ft-ért.Nem értem. Az a ruha nem néz ki jól,sőt,mint egy zsák. Erre lehet mondani hogy kinek a pap kinek a papné de egyszerűen NEM ÁLL JÓL az embereken. Itt megjegyzem persze igen,csinos lányokon minden jól áll ez igaz,elismerem. De miéérthh olyan népszerű ez a ruha?? Márkát magát szeretem ne értsen senki félre.

----> [link]

2016. jún. 17. 17:29
 1/10 A kérdező kommentje:
*40+ bekedvencelést pardon
2016. jún. 17. 17:31
 2/10 anonim válasza:
Szerintem is olyan mint egy zsák. Én tuti nem venném fel. :/ :(
2016. jún. 17. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen is jól tud állni az embereken,pont a napokban beszélgettem az egyik barátnőmmel akinek van ilyen ruhája,hogy ő imádja és erősen gondolkozom,hogy én is veszek egyet.Ízlések és pofonok. :)
2016. jún. 17. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Rajtam mindenki megdicsérte eddig. Nagyon szeretem, kenyelmes, lenge, nyáron a legjobb. Bár minden nagyképűség nélkül, elég jó alakom van.
2016. jún. 17. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Olyan, mintha a terhespocakot akarná dugdosni benne az ember. Fura.
2016. jún. 17. 19:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Ritka az olyan ember akinek jól áll, én szörnyen néznék ki benne így nem venném föl semmi pénzért.
2016. jún. 18. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz hogy "csinos lányokon minden jól áll",pl ez a lány akin a ruha van,csinos,de még se áll jól neki ez a zsák.....

17/L

2016. jún. 18. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Életemben nem hallottam még erről a márkáról, de a ruha nagyon tetszik :) Én felvenném, pedig nem vagyok kimondottan "csinos" lány...
2016. jún. 19. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Kapcsolatok révén felfuttatták, de egy igénytelen, silány minőségű felmosórongy.

Nagyon magas, nagyon vékony lányokon, van elöl egy nagy hülye fodor és egy zsákszabású ruha. Nincs is szabva.

Szerintem sem áll jól senkinek mert még azt is eltakarja ami előnyös egy még egy magas vékony nőn is.

De olcsó és azt hiszik minőséget vettek.

2016. júl. 10. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Kb olyan mint Budapestre behozott O bag...

Ilyen ronda, durva, nagydarab, ízléstelen ócska táskát máshol nem tudnának ennyiért eladni.

És lobogtatja mint egy 1500-2000 Ł-os Burberry Prorsum táskát...nevetséges.

2016. júl. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!