Szerintetek ez a ruha megfelelő lenne egy diplomaosztókoncertre és az utána lévő bulira?
2014. márc. 25. 19:24
1/3 anonim válasza:
Te diplomaosztód?
Ha nem akkor szerintem túl sok. Meg.. lehet amúgy is.
Túl rövid, túl nagy kivágás...
2/3 anonim válasza:
Juj... ezt a felsőrészt ugye nem gondoltad komolyan?
3/3 anonim válasza:
Miért, az, hogy nekem nem tetszik ez a nagyikosztüm (bugyirózsaszín szövet... utoljára a '80-as években hordott ilyet az amerikai elnök igencsak korban levő felesége), amin van egy kivágás, már nem lehetek nőies? Nem vehetek fel ruhát, magassarkút? De. Neked van ízlésficamod, nem nekem.
Ez pont az a ruha, amit az vesz fel, aki elegánsan akar kinézni, de közben egy csepp elegancia nincs benne, és azt hiszi, ha ilyen nagyis-üzletasszonyos stílusba csomagolja a cicimutogatást, akkor már ő lesz az úriasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!